Moment de reculegere și fond sonor la meciurile din Liga I

Ultima actualizare:

    La meciurile din Liga 1 se va ține un moment de reculegereFoto: sportpictures.eu
La meciurile din Liga 1 se va ține un moment de reculegereFoto: sportpictures.eu

Comitetul de Urgenţă al Federației Române de Fotbal (FRF) a aprobat, astăzi (marţi, 9 iunie), că înaintea începerii oricărui meci oficial din ediția în curs a Ligii 1 se va păstra un moment de reculegere în memoria tuturor românilor decedaţi în urma pandemiei COVID-19.

De asemenea, cluburile organizatoare de meciuri au primit permisiunea de a utiliza sistemul de sonorizare al stadionului pe durata partidelor fără spectatori. Se poate asigura un fundal sonor conţinând exclusiv cântecele, îndemnurile şi imnurile suporterilor echipei gazdă.În comunicatul postat pe site-ul frf.ro se menționează: „Pentru evitarea oricărui dubiu, difuzările audio trebuie să aibă un nivel de intensitate care să permită transmiterea în condiţii optime atât a indicaţiilor tehnice către jucători, cât şi transmiterea în bune condiţii a jocului din punct de vedere tehnic de către deţinătorii de drepturi tv. Nivelul de intensitate al difuzărilor va fi stabilit de comun acord de către delegatul de joc împreună cu reprezentanţii deţinătorului de drepturi tv. De asemenea, difuzările audio trebuie să conţină doar cântece, îndemnuri, imnuri cu mesaje de susţinere a echipei gazdă sau zgomot de fundal neutru. Sunt interzise difuzările cu conţinut sau caracter politic, rasial, xenofobe sau discriminatorii în orice fel, precum şi orice difuzări jignitoare, defăimătoare sau de natură să prejudicieze în vreun fel imaginea unor persoane, cluburi, instituţii, inclusiv FRF, LPF, AJF”.Întreruptă de pandemia de coronavirus, ediția 2019/2020 a Ligii 1 se va relua vineri.

 Iată programul complet al etapei cu numărul 3:

Play-Off

Vineri, 12 iunieOra 20.00: CS Universitatea Craiova - FC Botoşani

Sâmbătă, 13 iunieOra 20.00: Astra Giurgiu - Gaz Metan Mediaş

Duminică, 14 iunieOra 20.00: CFR Cluj - FCSB

Clasament1. CFR Cluj 30 puncte2. FCSB 26 puncte3. CSU Craiova 26 puncte4. Astra Giurgiu 24 puncte5. FC Botoşani 24 puncte6. Gaz Metan Mediaş 23 de puncte

Play-Out

Sâmbătă, 13 iunieOra 14.30: FC Voluntari - Academica ClinceniOra 17.00: Sepsi OSK - FC Hermannstadt

Duminică, 14 iunieOra 17.00: FC Viitorul - Politehnica Iaşi

Luni, 15 iunieOra 20.00: Dinamo Bucureşti - Chindia Târgovişte

Clasament7. FC Viitorul 24 puncte8. Sepsi 19 puncte9. Hermannstadt 17 puncte10. Dinamo 17 puncte11. Poli Iaşi 15 puncte12. Academica Clinceni 14 puncte113. Chindia Târgovişte 14 puncte14. FC Voluntari 12 puncte.

Liga I a fost întreruptă în 12 martie, când FR de Fotbal a decis suspendarea tuturor competiţiilor fotbalistice, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net