Pauza competiţională prilejuită de acţiunile echipelor naţionale a fost un moment de respiro pentru managerii cluburilor mari, care se mai pot ocupa şi de altele. Iar promovarea unui celebru producător de ceasuri de lux a adunat în „Ţara Cantoanelor” crema ultimei generaţii retrase.


Hublot a băgat bani grei în evenimentul de la Basel, dar a reuşit să-i aducă pe acelaşi dreptunghi verde pe cei mai mari sportivi şi conducători din lume. Asta pentru că nu a fost vorba doar de fotbal. Echipa lui Maradona, care a jucat în echipament negru, i-a avut printre componenţi pe Hernan Crespo, fostul atacant al lui AC Milan, Roberto Carlos, fostul star al Realului din Madrid, francezul Christian Karembeu, campionul mondial cu Italia, Marco Matterazi, David Trezeguet, legenda lui Juventus, Gaixa Mendieta, fostul căpitan al Valenciei, dar şi pe Gianni Infantino, preşedintele FIFA.

h_54213184.jpg

Diego şi ai lui au fost spaima "Specialului"
foto: EPA

Mourinho n-a stat nici el cu mâinile în sân şi i-a adunat sub comanda lui, în echipa albă a Hublot, pe fostul căpitan al Franţei, Marcel Desailly, pe olandezul Patrick Kluivert, pe norvegianul John Arne Riise, dar şi pe cel mai rapid om de pe planetă, sprinterul jamaican Usain Bolt, cel care tot cochetează cu fotbalul după retragerea din atletism. Maradona şi ai lui au câştigat, dar nu despre asta a fost vorba, ci despre distracţie, fani şi mulţi bani.

h_54213251.jpg

Portughezul nu a fost inspirat nici în acest amical
foto: EPA
 
 
Loading...