Motivul halucinant pentru care Nicolae Stanciu nu joacă: "Se antrenează prea bine!"

Ultima actualizare:

    Mijlocaşul are zilele numărate la Anderlecht, iar Sparta Praga pare cea mai probabilă viitoare destinaţieFoto Click!
Mijlocaşul are zilele numărate la Anderlecht, iar Sparta Praga pare cea mai probabilă viitoare destinaţieFoto Click!

Antrenorul lui Nicolae Stanciu, Hein Vanhaezebrouck, a avut o explicaţie ciudată în privinţa faptului că Nicolae Stanciu nu e titluar la Anderlecht.

Antrenorul belgian crede că Stanciu încearcă să arate că merită să fie folosit în fiecare meci, dar deciziile sale sunt de multe ori greşite. "Stanciu se antrenează bine, poate chiar prea bine. Încearcă să demonstreze de fiecare dată, dar dacă vrei să fii prea decisiv, iei uneori decizii greșite. Am vorbit cu el. Nu sunt nerăbdător în ce-l privește, iar pe el nu nu l-am văzut neliniştit, poate agentul său o fi, dar la el nu am văzut asta", a spus tehnicianul în presa belgiană.

În acest sezon, Stanciu a fost integralist într-un singur meci, contra celor de la Waasland-Beveren, 2-1, atunci când a şi marcat şi a oferit o pasă decisivă. E singurul gol al său în această ediţie, deşi a bifat 12 partide în toate competiţiile.

Ana Maria Prodan, impresarul lui Stanciu, a declarat că românul vrea să facă carieră la Anderlecht, refuzând o ofertă mult mai mare de la turcii de la Fenerbahce: "La Steaua nu cred, nu ştiu, nici nu am discutat cu Gigi Becali. Stanciu avea contract de la Fener, salariu dublu şi jumătate, mult mai mulţi bani, dar el a ales cu sufletul, a spus <<nu mă interesează banii, mă interesează să joc la Anderlecht>>", a spus ea.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net