Mourinho, după finala Ligii Europa: "Sunt mulţi poeţi în fotbal, dar..."

Ultima actualizare:

    Jose Mourinho sărută trofeul Ligii Europa
Jose Mourinho sărută trofeul Ligii Europa

Manchester United a câştigat aseară în premieră trofeul Europa League, 2-0 în finala cu Ajax de la Stockholm, iar tehnicianul Jose Mourinho s-a arătat încântat de performanţa "diavolilor".

De asemenea, celebrul tehnician portughez a ţinut să le transmită un mesaj celor care au contestat realizările sale la Manchester United în această stagiune.

"Sunt foarte mulți poeți în fotbal, dar ei nu câștigă multe trofee. Trei trofee într-un sezon. Sunt foarte fericit după ceea ce au realizat jucătorii. Este finalul unui sezon foarte dificil, dar unul foarte, foarte bun. Am preferat asta în loc să terminăm pe patru, trei sau doi. Ne-am îndeplinit obiectivul de a reveni în Champions League prin câștigarea unui trofeu important", a declarat Jose Mourinho.

În sezonul 2016-2017, Manchester United şi-a trecut în palmares Supercupa Angliei, Cupa Ligii Angliei, dar şi Liga Europa, victorie cu care a obţinut şi calificarea în grupele Ligii Campionilor în ciuda locului dezamăgitor (6) ocupat în campionatul Angliei.

Pe plan personal, Jose Mourinho a ajuns la cifra 25 în ceea ce priveşte numărul de trofee cucerite în cariera de antrenor, începută în urmă cu 15 ani, în 2002, la FC Porto.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net