Mourinho "s-a chelit" ca să câştige

Ultima actualizare:

    26 ianuarie 2017. Jose Mourinho  a decis că este timpul  să se tundă, pentru  ca victoriile din  campionat să revinăFOTOGRAFII: Guliver/ GettyImages
26 ianuarie 2017. Jose Mourinho a decis că este timpul să se tundă, pentru ca victoriile din campionat să revinăFOTOGRAFII: Guliver/ GettyImages

Jose Mourinho a apărut în faţa jurnaliştilor cu o altă freză. Englezii au descoperit că atunci când e aproape ras în cap, echipa portughezului învinge, altfel adună eşecuri. În plus, pentru el e şi un motiv să râdă de rivalul Guardiola, căruia i-a căzut părul.

Prima dată când celebrul tehnician s-a tuns atât de scurt a fost la începutul sezonului 2006 – 2007. A anunţat că astfel a vrut să arate că Chelsea e gata de luptă, iar gestul a fost unul de succes: „albaştrii” au câştigat nouă meciuri din 11 în campionat. Dar părul a început să-i crească, nu l-a mai scurtat şi londonezii aveau să piardă titlul. A plecat, însă în 2013 s-a întors la trupa lui Abramovici. A apelat din nou la superstiţie. 


    21 ianuarie 2017
21 ianuarie 2017

„M-am tuns singur. I-am cerut maşinăria lui Torres şi m-am pus în faţa oglinzii. Îmi stă bine şi a fost şi ieftin. În câteva luni o să am păr din nou, dar unii dintre voi nu o să aibă”, a spus Mourinho atunci, iar următoarele opt partide din zece au fost victorioase. 

Acum, la Manchester United s-a tuns la fel şi speră să se schimbe situaţia, „diavolii” fiind abia pe locul şase în clasament. O parte a presei engleze bănuieşte că e vorba şi de un mesaj pentru Guardiola, vechiul său rival din campionatul spaniol, în prezent pe banca celor de la City. „Când te bucuri de ceea ce faci, nu-ţi pierzi părul, iar Guardiola e chel. Lui nu-i place fotbalul”, anunţa Mourinho în 2014.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net