Mulţescu e noul antrenor al lui Dinamo!

Ultima actualizare:

    Gigi Mulţescu
Gigi Mulţescu

Gigi Mulţescu a semnat un contract pe un an cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

"Negocierile au durat o singură zi, la mine nu a fost nicio problemă pentru că îmi doresc mult să o antrenez pe Dinamo. Obiectivul va fi locurile 1-5 până în iarnă şi 1-4 până la finalul campionatului. În principiu, staff-ul meu va fi compus din Daniel Timofte - antrenor secund, Yuksel Yesilova - preparator fizic şi Cătălin Mulţescu - antrenor cu portarii", a spus Gigi Mulţescu, la finalul negocierilor.

"E adevărat, avem un nou antrenor. Am fost în discuţii cu mai mulţi tehnicieni, chiar şi cu Tibor Selymes eram în discuţii avansate. Nu înţeleg de ce un antrenor are nevoie de impresar, ar trebui să fie pe picioarele lui", a spus şi Negoiţă, referindu-se la Anamaria Prodan, cea care l-a însoţit pe Selymeş la tratative.

Gigi Mulţescu a fost rezonabil, cât a spus el atât a primit. Nu o să lucreze pe 5.000, are mai mult decât atât, s-ar irosi pe aceşti bani. Are obiectiv locurile 1-4 pentru următorul sezon şi un bonus consistent pentru câştigarea campionatului", a mai spus acţionarul la Digisport.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net