Lumea fotbalului e din nou în doliu! Nicolae Lupescu, fost campion cu Rapid în 1967 şi participant cu naţionala României la Campionatul Mondial din Mexic 1970, a decedat în această dimineaţă la vârsta de 76 de ani.


"Culae", cum este el cunoscut de suporterii Rapidului mai ales, avea numeroase probleme de sănătate. El suferă de artrită cronică, a fost operat de ulcer şi lua, zilnic, medicamente de inimă. Fostul fotbalist va fi depus joi la capela cimitirului Belu catolic, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă. Lupescu locuiea singur într-o casă veche din zona Foişorul de Foc a Bucureştiului.

Lupescu era unul dintre puţinii rapidişti care au câştigat titlul din 1967 rămaşi în viaţă. Oameni ca Sandu Neagu, Teofil Codreanu sau Dan Coe îl aşteaptă să întregească galeria din ceruri!

646x4044.jpg

Nicolae Lupescu, în tricoul Rapidului, al patrulea din stânga, rândul de sus
Foto Click!

Citeşte AICI şi AICI două interviu date de fostul mare fotbalist pentru Click! şi Adevărul în urmă cu puţin timp în care rememora perioada sa de glorie, în care a jucat împotriva marelui Pele, dar şi omarile sale neajunsuri în viaţă!

 
 
Loading...