Mutu, atacat dur de Cornel Dinu: "Vorbeşte gura fără cap!"

Ultima actualizare:

    Cornel Dinu l-a făcut praf pe Adrian Mutu înaintea meciului direct de azi care poate îngropa Voluntariul “Briliantului”Foto: Click!
Cornel Dinu l-a făcut praf pe Adrian Mutu înaintea meciului direct de azi care poate îngropa Voluntariul “Briliantului”Foto: Click!

În urmă cu şapte luni Adrian Mutu purta cravată roşie şi se războia cu toată lumea în numele lui Dinamo. În câteva luni le-a devenit însă duşman câinilor, în play-out-ul Ligii 1, pentru că după aventura la FRF a semnat cu FC Voluntari. Pentru a o salva de la retrogradare, desigur, deşi până acum nu-i prea iese. Iar foştii colegi nu-l iartă.

Cel mai acid dintre toţi a fost Cornel Dinu, simbolul trupei din Ştefan cel Mare măturând ieri pe jos cu fostul internaţional. “Avem nevoie de antrenori care provin din mari jucători, dar nu toţi reuşesc. Îmi permit să-i dau lui Mutu un sfat: când vorbeşti, întâi spui ce vrei şi laşi asistenţa să zâmbească, nu începi tu să zâmbeşti. Arăţi nesiguranţă şi lipsă de seriozitate. Îi doresc succes, indiferent de felul lui de a fi faţă de mine în ultimul timp. Vorbeşte de multe ori gura fără cap. Dar mahalaua e mai puternică decât universitatea. Aş vrea să-l văd un antrenor bun, dar depinde numai de el”, a spus “Mister”, care a tăiat din start elanul lui Mutu. Acesta a avut o reacţia la adresa lui Dinu, dar nu pe măsura atacului.

Mutu şi Dinu au fost colegi în urmă cu 7 luni

“Lui Dinu nu am ce să îi spun. Cât timp critica lui e pozitivă este ok, dar dacă crede că mă jigneşte prin aceste afirmaţii nu se întâmplă asta, pentru că nu pun la suflet”, a spus antrenorul Voluntariului. Cât despre meci, “Briliantul” ştie că are nevoie de punct sau puncte pentru a nu pierde contactul cu Mediaş şi Chiajna şi pentru a spera să trimită măcar una dintre cele două în locul ilfovenilor, în barajul cu Târgovişte. “Încerc să anihilez jocul lui Dinamo, cea mai valoroasă echipă din play-out care îţi poate da 4 goluiri în 30 de minute. Nu e o meserie grea, nu car saci de ciment în spate. Nu ştiu ce voi face din vară, depinde dacă e Liga 2 sau Liga 1”, a declarat Mutu reticent.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net