Mutu e de azi oficial FRF. Vezi ce atribuţii are "Briliantul" la Casa Fotbalului!

Ultima actualizare:

    Mutu a fost mult timp liderul naţionalei României. Acum va încerca asta de la costumFoto Click!
Mutu a fost mult timp liderul naţionalei României. Acum va încerca asta de la costumFoto Click!

Adrian Mutu a ars etapele în zona de management a fotbalului şi după nici un an la Dinamo fără realizări pe postul de director general a mers la Casa Fotbalului. Practic, noul selecţioner, Cosmin Contra, l-a luat după el, iar Răzvan Burleanu a fost de acord, deşi activitatea lui va fi cam birocratică. Totuşi, superiorii săuicred că Mutu poate aduce şi nişte plusuri.

Prezenţa golgheterului din toate timpurile al naţionalei României, 35 de goluri marcate, la fel ca Hagi, în conducerea Federaţiei Române de Fotbal are logică. Totuşi, Mutu n-a excelat la activitatea de birou şi multă lume se întreabă ce poate schimba el sub oblăduirea lui Mihai Stoichiţă, şeful său direct. Iar acesta spune că nu puţine! În primul rând se aşteaptă ca fostul atacant al lui Juventus să ofere naţionalei o mai mare notorietate peste hotare, unde nimeni nu ne cunoaşte de când la lot fac legea alde Pintilii, Grigore sau Cristi Ganea. Apoi, Mutu va fi trezit dimineaţa devreme pentru a merge la acţiunile de popularizare a fotbalului în provincie, fapt care după nişte nopţi nedormite s-au putea să nu-i surâdă “Briliantului”.

Va fi zbirul din vestiar, alături de Lobonţ

Nu în ultimul rând, acesta va fi zbirul din vestiar, cel mai probabil alături de Bogdan Lobonţ, atunci când tricolorii se vor reuni pentru meciurile oficiale sau amicale. Dacă toată lumea ar fi sinceră, ultima atrbuţie va fi probabil ceaa mai importantă pentru Mutu, conducerea Federaţiei simţind sub mandatul lui Christoph Daum un anumit vid de autoritate venit dinspre staff-ul tehnic. De văzut rămâne la acest capitol cu ce tupeu se vor duce cei doi la jucătorii mai tineri să le dea stingerea la ora 22:00, când ei au devenit legendari pentru fugile din cantonamente sau pettrecerile cu femei de la hotelul naţionalei după ce adormea Victor Piţurcă.

Desigur, fostul fotbalist va servi şi drept omul bun la toate, hăituit la fiecare acţiune sforăitoare a FRF doar pentru că are un nume. Iar “şeful” confirmă asta printre rânduri!  “Va avea fel și fel de misiuni de popularizare a fenomenului fotbalistic în România, dar și în afară”, a declarat “politicianul” Federaţiei, Mihai Stoichiţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net