Adrian Mutu a intrat în filmul „Hagi versus Fiorentina” şi i-a luat apărarea fiului „Regelui” în faţa fostului său preşedinte din Toscana, Pantaleo Crovino.


”Ianis a făcut bine că a plecat. Nu avea sens să joace în spatele porţii. Nu era considerat parte din lotul echipei mari. I-am spus şi eu lui Gică că e mai bine să plece. E foarte tânăr. S-a întors, în jocul lui se vede altceva. E mai solid. I-au prins bine antrenamentele. În Italia, jucătorii sunt mult mai bine pregătiţi. Fizic nu avea cum să intre în primul 11 al Fiorentinei. E diferit de tatăl lui. Mai mult seamănă cu mine decât cu tatăl lui. Nu poţi fi ca Hagi. Dacă va continua aşa, e posibil să fie convocat şi la echipa naţională. Nu acum, dar orice e posibil pentru Cupa Naţiunilor. A fost considerat un junior", a spus "Briliantul". 

Acesta îşi aduce aminte de experienţa lui la o echipă mică din Italia şi spune că nu e deloc simplu. ”Am auzit declaraţia şi m-am gândit la mine. E total nefondată. Nu e adevărat. Dacă a fost minţit, asta nu ştiu. A depins şi de Ianis. Pantaleo minte, ca orice manager sportiv. Îţi promite marea cu sarea, când semnezi. Îl ştiu pe Corvino, el m-a adus la Fiorentina, de la Juventus. Eu când am ajuns la Inter, am avut dificultăţi. Am ales să joc la Verona. Am acceptat sfatul să merg la Verona, să încep de jos. Am ajuns la Verona şi am crezut bă ăştia nu ştiu fotbal. Liga a doua e foarte grea, sunt foarte multe meciuri. Se bagă materiale la greu”, a mai spus Mutu, la Digi Sport.

 
 
Loading...