Mutu îşi redecorează biroul

Ultima actualizare:

    Mutu și-a amenajat  biroul cu mobilă de lux
Mutu și-a amenajat biroul cu mobilă de lux

Adi Mutu are gânduri mari cu Dinamo. Fostul fotbalist, devenit director general al celor din Şoseaua Ştefan ce Mare în luna octombrie, vrea să ducă echipa în Liga Campionilor. Până acolo, însă, are mult de muncă. Şi nu poate să lucreze decât într-un mediu propice. Aşa se face că „Briliantul” şi-a stabilit ”cartierul general” la un stabiliment din Dorobanţi, iar fotoreporterii Click! au surprins mişcările de trupe din jurul biroului său.

Adi Mutu a decis să-şi încheie cariera de jucător sezonul trecut, dar nu poate sta departe de fotbal. Şi-a luat licenţa A de antrenor, dar până să preia o echipă, preferă să mai lucreze în administraţie. În administraţia unui club şi a ales, cum probabil se aşteptau mulţi, Dinamo, echipa care l-a trimis în fotbalul mare.


    Adrian Mutu s-a dus dis de  dimineață la birou
Adrian Mutu s-a dus dis de dimineață la birou

Din octombrie, “Briliantul a acceptat oferta patronului celor din Şoseaua Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă, şi a devenit directorul general al ”câinilor”. Câteva săptămâni, Mutu a fost de găsit într-un dintre birourile de la Hotelul Rin, care-i aparţine finanţatorului echipei. Situaţia s-a schimbat însă. Mutu s-a mutat “în casă nouă”.


    Angajații firmei de mobilă  au cărat produsele până sus,  la biroul dinamovistului
Angajații firmei de mobilă au cărat produsele până sus, la biroul dinamovistului

Într-un spaţiu închiriat de pe strada Teheran, din zona Dorobanţi, directorul lui Dinamo şi-a stabilit biroul. Iar fotoreporterii Click! au fost pe fază şi i-au surprins pe angajaţii firmei de mobilă de la care Mutu şi-a comandat produse pentru a-şi renova biroul. Fostul fotbalist al echipei naţionale şi-a comandat o masă, canapea şi scaune şi a avut grijă ca toate să fie de cea mai bună calitate.


    Angajații firmei de mobilă  au cărat produsele până sus,  la biroul dinamovistului
Angajații firmei de mobilă au cărat produsele până sus, la biroul dinamovistului

Mutu nu a stat după muncitori, a ajuns înaintea lor cu jumătate de oră, i-a aşteptat la birou, apoi i-a lăsat să transporte obiectele şi să le ansambleze în încăperea în care el face strategia la Dinamo.

Face nuntă anul viitor


    Sandra și Adi  s-au logodit  pe plajă, în Cuba,  la 1 ianuarie 2016
Sandra și Adi s-au logodit pe plajă, în Cuba, la 1 ianuarie 2016

Adi Mutu o duce bine şi pe plan personal. Iubita lui, Sandra, este însărcinată şi va naşte în 2017 un băieţel. Tot anul viitor, cel mai probabil în februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, cei doi vor face şi nunta. Au vrut să se căsătorească în această  lună, pe data de zece, însă Adi nu şi-a rezolvat probleme cu divorţul de Consuelo, cea care i-a fost a doua soţie şi cu care are două fete. Prima dată Mutu a fost însurat cu Alexandra Dinu, care i-a făcut un băiat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net