Mutu la frizer, Chivu la plimbare prin munţi

Ultima actualizare:

    Adi Mutu s-a lăsat pe mâinile  uneia dintre angajatele soţiei  sale, Consuelo, pentru un nou  look special de Revelion
Adi Mutu s-a lăsat pe mâinile uneia dintre angajatele soţiei sale, Consuelo, pentru un nou look special de Revelion

Adi Mutu şi Cristi Chivu sunt cei mai mediatizaţi fotbalişti români ai ultimilor ani, chiar dacă rezultatele sportive nu prea "ţin" cu ei. Ambii au lăsat în această perioadă mingea şi se relaează, aşteptând noul an. Mutu este preocupat, ca de fiecare dată, de aspectul fizic şi se aranjează pentru Revelion, în timp ce Chivu preferă relaxarea în aer liber la finalul lui 2012.

Mutu şi Chivu, lideri ai naţionalei în ultimii ani, au preocupări diferinte în aceste zile.

Aflaţi în vacanţă, fiecare petrece în stilul personal. Mutu, mult mai cuminte şi liniştit după perioada tumultoasă din urmă cu câţiva ani, este alături de familie. Şi-a păstrat totuşi ceva din zilele în care făcea furori în high-life-ul italian sau englez.

Are aceeaşi plăcere de a se îngriji şi a arăta impecabil. Pentru că oricum se apropie noul an, atacantul de la Ajaccio nu putea rata o vizită la un salon de înfrumuseţare. Şi unde în altă parte, dacă nu la coaforul de care se ocupă soţia lui, Consuelo. "Briliantul" a petrecut ore bune în salon şi a ţinut neapărat ca soţia să imortalizeze momentul în care el se afla pe scaunul de frizerie.

simeon stalpnicul png

Aşa, cu un nou look e gata pregătit să întâmpine 2013. El şi Consuelo vor petrece alături de prieteni Revelionul. Adi va reveni rapid la antrenamente pentru că la 5 ianuarie echipa sa are meci în Cupa Franţei. Dacă Mutu petrece ore bune în saloane, colegul său de generaţie la echipa naţională, Cristi Chivu, preferă relaxarea în aer liber.

Fostul căpitan al "tricolorilor" a venit în ţară pentru Crăciun şi va mai rămâne câteva zile în Maramureş. "Vrem să vedem tradiţiile, mai ales în aceasta perioadă. Până acum, totul e pe măsura aşteptărilor noastre pentru sunt aici nişte locuri minunate", a declarat pentru eMaramures, Chivu.

simeon stalpnicul png

Şi soţia lui, Adelina, s-a arătat impresionată de frumuseţea zonei: "Nu am fost niciodată în Maramureş şi sunt foarte încântată de ce am văzut. Am auzit numai lucruri bune şi toţi prietenii ne-au îndemnat să venim aici".

Cadu o duce pe Dulce în Mexic

Ricardo Cadu este obişnuit cu vacanţele exotice. În ultimii ani a dus-o pe soţia lui, Dulce, în Republica Dominicană, Insulele Seychelles şi în Republica Capului Verde. Pentru acest sfârşit de an nu avea cum să aleagă un sejur „banal", aşa că a decis să meargă în Mexic.

S-au săturat de frigul din România şi, ca în ultimii ani, în luna decembrie caută cât mai mult soarele şi căldura. Căpitanul portughez al CFR-ului, Ricardo Cadu, şi soţia lui, Dulce, abia au aşteptat pauza competiţională pentru a-şi face bagajele şi a „fugi" la temperaturi cu multe grade peste zero. Dacă în fiecare an au „bifat" destinaţii care de care mai interesante şi mai exotice, acum nu puteau să se abată de la această „tradiţie".

Aşa că şi-au luat bilete pentru Mexic şi vor petrece zece zile la Mamita's Beach Club. Şi nu singuri, ci alături de cei care le-au devenit fini în această vară: portarul Eduard Stăncoiu şi Beatrice. Şi pentru că vor să fie siguri că vor avea parte de cel mai tare Revelion şi de distracţie la maximum, cei patru deja şi-au făcut program pentru noaptea dintre ani: o vor petrece pe plajă la un concert de zile mari. Cunoscutul DJ francez David Guetta va cânta pe Playa del Carmen. Pentru a participa la show-ul artistului din Hexagon, soţii Cadu şi Stăncioiu au plătit destul de mult: un bilet costă între 1500 şi 3000 de dolari.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net