Mutu revine pe teren. Vezi cu cine a semnat ”Briliantul”

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu
Adrian Mutu

Managerul sportiv al FRF, Adrian Mutu, va prelua funcţia de antrenor al echipei FC Voluntari, în locul lui Claudiu Niculescu.

"Adrian Mutu a semnat cu FC Voluntari azi şi este antrenorul nostru pentru un an şi trei luni, până la finalul sezonului următor. Obiectivul lui va fi calificarea echipei în play-off în sezonul următor", a declarat Leasă, managerul ilfovenilor.

Mutu îl înlocuieşte în funcţie pe Claudiu Niculescu, care a părăsit echipa după eşecul, cu Dinamo, scor 2-4, din etapa a cincea a play-out-ului Ligii I.


    Claudiu Niculescu
Claudiu Niculescu

Tehnicianul Claudiu Niculescu a declarat, vineri seară, că se consideră principalul vinovat pentru rezultatele slabe ale echipei FC Voluntari din ultima perioadă, subliniind că ia în calcul şi posibilitatea de a fi demis.

"Nu e o întâmplare ce s-a întâmplat azi. Am făcut atâtea cadouri. Au fost greşeli mari, care ne-au costat. Practic, la multe acţiuni, le-am dat lor mingea. urmează două meciuri extrem de importante, cu Chiajna şi Juventus, meciuri ce trebuie câştigate. Arătăm jalnic în multe momente ale meciurilor. Este a doua umilinţă pe care o trăiesc în cele două luni de zile de când a început campionatul. La pauză trebuia să fac vreo 7-8 schimbări, trebuia să forţăm în atac, dar am început doar cu un gol. Eu sunt principalul vinovat şi cred că aş putea fi demis. O să am o discuţie cu conducerea clubului, dacă se consideră că e o problemă, oricum le mulţumesc că mi-au dat şansa asta", a declarat Niculescu la Digisport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net