Mutu s-a îmbătat, nu a plătit nota şi a fugit din restaurant!

Ultima actualizare:

    Lui Mutu îi place să bea vin şi să fumeze un trabucfoto: arhivă personală
Lui Mutu îi place să bea vin şi să fumeze un trabucfoto: arhivă personală

Adi Mutu a revenit în ţară şi aseară a fost într-un local de fiţe cu mai mulţi prieteni. Acolo, beat fiind, a făcut scandal, a refuzat să plătească nota de 3.000 de lei şi a fugit de la faţa locului.

După o vacanţă romantică în Cuba, unde s-a căsătorit cu iubita sa Sandra, atacantul a sărbătorit evenimentul alături de mai mulţi prieteni, pe care i-a invitat în restaurantul Zexe Zahanaua Gastronomica din Bucureşti.

Aici a băut mai multe sticle de vin, s-a îmbătat şi a început să facă scandal. În cele din urmă a plecat fără să mai plătească consumaţia, una de 3.000 de lei.

"Nota lui Mutu a fost de 3.000 de lei, iar el a refuzat să plătească. În acel moment, angajaţii restaurantului au apelat la serviciul de protecţie şi pază cu care colaborează,  BGS! Mutu a făcut un adevărat scandal, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat să îşi plătească nota! Atunci, angajaţii au declanşat butonul de panică", au spus martorii, conform gsp.ro.

Oficialii restaurantului au comentat şi ei: "Domnul Adrian Mutu vine la noi de fiecare dată cînd vine în România. Din punctul nostru de vedere nu a existat nici un scandal! Nu a plătit la plecare pentru că dînsul plăteşte mereu a doua sau a treia zi. Masa s-a închis prin virament!".

"Am avut o intervenţie la locaţia respectivă, dar nu mai era nimeni în momentul în care echipajul a ajuns acolo", au spus cei de la firma de pază, care au ajuns la câteva minute distanţă faţă de "dispariţia" lui Mutu, mai scrie Gazeta Sporturilor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net