Mutu: "Vrem în play-off"

Ultima actualizare:

    Adi Mutufoto: asatirgumures.ro
Adi Mutufoto: asatirgumures.ro

Adrian Mutu a jucat ieri în premieră în tricoul celor de la ASA Târgu Mureş. El se pregăteşte intens pentru a ajunge la forma maximă, obiectivul fiind de a ajunge în lotul pentru Euro.

"Echipa arată foarte bine, foarte puternică, foarte solidă, băieţi cu foarte multă experienţă şi în jocuri internaţionale", a spus "Briliantul" pentru siteul clubului.

"Debutul a fost OK. Cred că pentru primul meci, după o perioadă de timp, a fost bine, mă simt din ce în ce mai bine fizic. Am văzut echipa şi arată foarte bine, din punctul meu de vedere. Bineînţeles că vom mai progresa în următoarele săptămâni şi cred că o să fim pregătiţi şi gata de luptă pentru prima etapă. Important pentru noi este să ajungem în play-off. Mi se pare că suntem o echipă foarte puternică, foarte solidă, băieţi cu foarte multă experienţă şi în jocuri internaţionale. Mulţi dintre ei au jucat şi în echipa naţională. Eu sunt foarte încrezător în această echipă", a mai spus Mutu, care a debutat la ASA în partida amicală cu Pogon Szczecin.

"Abia aştept să-i văd, să joc pentru ei, să vină în număr mare la stadion, să ne încurajeze şi sper să le oferim cât mai multe satisfacţii", a anunţat el referindu-se la relaţia cu fanii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net