Adi Mutu încearcă să iasă basma curată din scandalul amoros în care a intrat de bună voie. După ce a fost surprins distrându-se în club în compania unei blonde, fotbalistul susţine că aceasta nu era decât o angajată a localului. Totuşi, clienţii fideli ai barului de noapte îl contrazic.


Mutu se pregăteşte intens pentru un nou sezon în Serie A. Doar psihic, pentru că fizic pierde nopţile prin cluburile din Capitală.

Aşa s-a întâmplat şi în weekendul trecut, când atacantul naţionalei a stat în “Boa” din Herăstrău şi a făcut şi pe D.J-ul. Cum era de aşteptat, Adi nu putea ieşi singur în oraş.

Întâmplător sau nu, o blondă apetisantă i-a ţinut companie. “N-am nici o treabă cu fata asta. Lucrează ca D.J. în club”, s-a justificat fotbalistul în faţa unor prieteni.

Totuşi, clienţii fideli ai localului nu o recunosc pe tânăra cu pricina ca fiind angajata barului, ci mai degrabă o obişnuită a acelui club de fiţe. 

Dincolo de asta, prezenţa blondei în anturajul atacantului de la Cesena nu a surprins pe nimeni, ştiută fiind pasiunea jucătorului pentru tinerele cu părul bălai.

De-a lungul timpului, Adi a fost combinat cu mai multe blonde din showbiz, cele mai cunoscute fiind relaţiile, de scurtă sau lungă durată,  pe care le-a avut cu Kitty Cepraga, Rocsana Marcu, Diana Munteanu, Cristina Ţintilă, Bianca Drăguşanu sau italianca Martina Stella.

“Mutu este înnebunit după blonde”, a mărturisit  Ţintilă în urmă cu ceva timp, după ce a ieşit la iveală că a petrecut în 2009 o noapte fierbinte alături de “Briliant”.

Şi nu oricând, ci chiar înaintea unui meci important al echipei naţionale. Mutu şi-a făcut încălzirea într-un restaurant din Regie, apoi a continuat la Doi Cocoşi, alături de Cristian şi alţi prieteni.

Are o slăbiciune pentru blonde

Kitty Cepraga – A fost cuplată cu Mutu în 2004, când jucătorul evolua la Chelsea. S-au întâlnit întâmplător la Londra, iar relaţia lor la distanţă a durat câteva luni.

Martina Stella – S-a spus despre Adi că ar fi fost combinat cu vedeta tv din Italia, după ce au apărut poze cu ei într-un restaurant. S-a întâmplat acum trei ani, dar Mutu a negat relaţia.

Rocsana Marcu – Adi a “lucrat” intens până a reuşit să-i intre în graţii Rocsanei Marcu. Relaţia a fost în 2004, când cariera în televiziune a domnişoarei Marcu era în plină ascensiune.

Diana Munteanu – “Briliantul” a avut-o şi pe actuala soţie a fostului dinamovist Claudiu Niculescu. Adi Mutu şi Diana au fost împreună în anul 2004.

Bianca Drăguşanu – În 2010, “gurile rele” au spus că “blonda lui Bote” a fost pentru scurtă vreme şi “blonda lui Mutu”.  Cei doi au fost surprinși, în Capitală, ieșind din același hotel.

Fosta soţie n-a suportat infidelităţile lui Adi

Dragostea din tinereţe a lui Mutu, Alexandra Dinu, i-a devenit şi soţie în 2001.

Blondina prezentatoare atunci a emisiunii ProMotor de la Protv i-a dăruit şi un copil, Mario.

După un mariaj cu probleme, în care infidelităţile fotbalistului au scos-o pe Alexandra din minţi, au divorţat, în 2003.

Citeşte şi:

Dorinel
Munteanu: "Mutu să fie cuminte, încă nu şi-a spus ultimul cuvânt!"

Mutu
s-a transferat în centrul distracţiei!

«Mutu-mania»
la Cesena

Mutu
strâmbă din nas la milioanele Cesenei!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: