«Naşul» i-a luminat pe rapidişti: «Eu nu-i pot ajuta decât moral!» Vezi ce a spus Sandu despre Piţurcă şi Reghe!

Ultima actualizare:

"Nu putem să îi ajutăm pe jucătorii Rapidului decît moral şi cu sfaturi. Noi le-am spus să joace ultimele meciuri din acest campionat şi să îşi rezilieze contractele la sfîrşitul sezonului. Problema insolvenţei e una naţională, iar noi nu putem s-o atacăm. În Anglia există sancţiuni sportive pentru insolvenţă. Există variante de depunctare şi de retrogradare în astfel de ţări", a spus Mircea Sandu.

Sandu despre Piţurcă:

"Pe domnul Dragomir nu l-a forţat nimeni să fie de acord cu numirea lui Piţurcă. Am început negocierile cu Boloni, am continuat cu Hagi, apoi cu Olăroiu, dar era într-un angajament, la fel şi Petrescu. Aşa că l-am luat pe Piţurcă. Obiectivul cu care am venit în Comitetul Executiv a fost Euro 2016. Calificarea la CM 2014 ar fi un bonus. S-a ştiut asta, s-a ştiut salariul, chiar Piţurcă l-a spus. Îmi aduc aminte că Dumitru Dragomir l-a felicitat că l-a adus pe Costeşin în staff. El a fost informat de toate detaliile contractuale. Dacă Dragomir ştie că există vreun interes ascuns în numirea lui Piţurcă, atunci să spună. Am văzut că Vadim Tudor spune că îmi dă 30% din salariu. Nu înţeleg aceste lucruri. Chiar nu putem să avem linişte? Sper ca Piţurcă şi Dragomir să se împace. M-am săturat de scandaluri".

Sandu despre Reghecampf:

"Antrenorul echipei naţionale are dreptul să critice jucătorii. Nu sînt de acord să o facă public, dar are dreptul. Asta nu înseamnă că între echipa naţională şi Steaua există un conflict. E doar un dialog între selecţioner şi Reghecampf. Nu trebuie să se supere nimeni de ce spune Piţurcă. În cazul lui Latovlevici, Piţurcă nu apreciază manifestările de acest gen. Nu a contat însă asta. Două meciuri mai slabe din campionat au făcut diferenţa, plus că erau convocaţi Ştefan Radu şi Răzvan Raţ".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net