Naționala României va avea contra Norvegiei o galerie de copii. Cum pot intra cei mici pe Arena Națională

Ultima actualizare:

    Florin Andone a marcat golul României în fața SpanieiFOTO: Marian Burlacu
Florin Andone a marcat golul României în fața SpanieiFOTO: Marian Burlacu

Partida România-Norvegia din preliminariile Euro 2020 se va disputa fără spectatori, în urma deciziei UEFA. Dar copiii sub 14 pot intra gratis la meciul de pe 15 octombrie, ora 21:45, informează frf.ro.

Iată comunicatul FRF.

"Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, NICIODATĂ! Federaţia Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental şi legislaţia românească, astfel încât la România-Norvegia (15 octombrie, ora 21:45) să susţinem cât mai mulţi tricolorii pe Arena Naţională.

CINE ARE ACCES PE STADION

Copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituţiilor de învăţământ preşcolare sau şcolare, publice sau private, din cadrul academiilor şi şcolilor de fotbal, precum şi legitimaţi la cluburi cu grupe de copii şi juniori.

Fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoţit de un cadru didactic sau antrenor. Spre exemplu, la 23 de copii dintr-o unitate, sunt necesari 3 însoţitori. Intrarea este gratuită pentru copii şi însoţitori!

CUM TE ÎNSCRII

Un reprezentant al conducerii instituţiei de învăţământ, şcolii de fotbal, academiei, clubului cu grupe de copii şi juniori trimite o adresă oficială, cu antet şi semnată, la adresa secretariat@frf.ro până pe 4 octombrie 2019, prin care să manifeste intenţia copiilor din unitatea pe care o reprezintă de a participa la meci.

CUM INTRI ÎN POSESIA BILETELOR

După înscriere, fiecare unitate va primi pe mail din partea FRF un răspuns de confirmare şi un formular online în care trebuie să completeze datele copiilor şi însoţitorilor. După verificarea acestor date, FRF va trimite pe mail biletele care vor fi printate de însoţitori. Cu această ocazie, FRF va furniza şi toate detaliile legate de accesul în incinta Arenei Naţionale şi organizarea grupurilor pentru acces.

DETALII IMPORTANTE

Toţi participanţii la meci vor beneficia, pe baza codului de bare al biletului, de un pachet compus dintr-o băutură răcoritoare şi o gustare pe care îl pot ridica de la punctele special amenajate în incinta stadionului.

Orice responsabilitate legată de transportul copiilor până la stadion, participarea acestora la meci şi transportul lor de la stadion după finalul partidei aparţine exclusiv însoţitorilor şi unităţii care a încredinţat responsabilitatea acestora.

Din păcate, data şi ora de disputare a partidei nu au fost stabilite de FRF şi nici nu pot fi modificate.

Pentru orice detalii suplimentare, ne puteţi contacta la bilete@frf.ro", anunţă frf.ro.

La 20 septembrie, Federaţia Română de Fotbal a fost informată cu privire la decizia luată de Comisia de Disciplină a UEFA în urma rapoartelor întocmite la partidele România – Spania şi România – Malta, din preliminariile pentru EURO 2020, disputate pe 5 şi 8 septembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, respectiv stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Astfel, FRF a fost sancţionată cu plata a 83.000 de euro pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice, aruncarea de obiecte în suprafaţa de joc şi pătrunderea spectatorilor pe gazon.

În plus, următorul joc de pe teren propriu din preliminariile EURO 2020, România – Norvegia, din 15 octombrie, programat tot pe Arena Naţională, se va disputa cu porţile închise.

De asemenea, timp de un an, Federaţia Română de Fotbal se va afla sub atenta supraveghere a forului de la Nyon şi, în cazul în care incidentele se vor repeta, încă un meci va fi disputat cu porţile închise.

România a mai evoluat fără spectatori în grupa de Liga Naţiunilor, anul trecut, în duelul cu Muntenegru de la Ploieşti, ca urmare a unei sancţiuni primite în preliminariile EURO 2016, şi împotriva Lituaniei, tot pe stadionul “Ilie Oană”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net