Nea’ Gigi, să nu încurci băncile la Dinamo - Astra!

Ultima actualizare:

    Tehnicianul va încerca azi s-o oprească din drumul spre podium pe Craiova, echipa formată de el în Oltenia în sezonul 2016-2017. În acest obiectiv se abzează pe atacantul săuFOTO: Sportpictures.eu
Tehnicianul va încerca azi s-o oprească din drumul spre podium pe Craiova, echipa formată de el în Oltenia în sezonul 2016-2017. În acest obiectiv se abzează pe atacantul săuFOTO: Sportpictures.eu

La Astra Giurgiu un antrenor stă tot timpul cu bagajele făcute şi se schimbă direct din valiză. Nu are niciun sens cheltuirea de energie pe aranjatul lucrurilor în dulap pentru că tehnicienii au zilele numărate de către patronul Ioan Niculae. Deşi Gigi Mulţescu ar trebui să ştie asta cel mai bine, s-a mai băgat o dată în gura „lupului”, iar azi are un motiv în plus să se zăpăcească.

Tehnicianul în vârstă de 66 de ani a asigurat interimatul pe banca Astrei în finalul sezonului trecut, după plecarea lui Edi Iordănescu. Al treilea său mandat la Giurgiu, după cele din 2001-2002 şi 2012, a fost scurt şi neprelungit de club după ultima etapă a play-off-ului. Conducerea dunărenilor avea în urmă cu câteva luni alte planuri şi mergea pe mâna unui antrenor tânăr, Marius Măldărăşanu. După doar două victorii în şapte etape, acesta a fost însă demis chiar dacă Astra e în acest moment singura echipă din Liga 1 care nu a pierdut încă în sezonul 2018-2019. Cele cinci egaluri i-au fost fatale fostului rapidist, dar surprinzător pentru toată lumea e succesorul său: nimeni altul decât Gigi Mulţescu.

A patra oară pe banca Astrei

Acesta a lăsat din nou capul în pământ şi va începe azi a patra aventură la Giurgiu. Ca deruta să fie completă, acesta va debuta chiar în Ştefan cel Mare, împotriva echipei alături de care a câştigat ca jucător trei titluri şi două Cupe ale României şi pe care a antrenat-o de trei ori, în 1990-1991, 2008 şi 2013. În aceste condiţii, Mulţescu trebuie să fie foarte atent să nu încurce băncile de rezerve la această partidă şi să nu se ciocnească nas în nas cu Florin Bratu. Pentru el asta nu pare însă o problemă, altele având „Nea’ Gig” pe cap: forma lui Alibec, care nu-şi revine din pumnii luaţi la FCSB. ”Îi știu potențialul. Am vorbit în permanență cu el și i-am dat sfaturi, chiar când juca la altă echip. Psihologic nu este ușor pentru el să revină. Era considerat unul dintre cei mai buni atacanți din țară iar acum trebuie să o ia de la capăt. Îl vom ajuta cu toții în continuare, dar, din păcate, este în regres.”, a spus Mulțescu înaintea partidei cu Dinamo.

Şi-a adus un campion al Africii

Astra trage de Denis Alibec cât poate, dar şefii şi-au dat seama că nu pot sta doar în el şi în Azdren Llullaku la nesfârşit. Astfel, ieri a fost transferat un vârf cu CV beton, Jacques Zoua Daogari. Camerunezul în vârstă de 27 de ani are 20 de selecţii în echipa naţională a Camerunului şi ultima dată a evoluat pentru belgienii de la Beerschot Wilrijk. Daogari a mai trecut pe la FC Basel, Hamburg şi Kaiserslautern, iar în 2017 a ieşit campion al Africii alături de naţionala „Leilor neîmblânziţi”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net