Nebunie în Grecia: victorie smulsă cu PISTOLUL de echipa lui Răzvan Lucescu!

Ultima actualizare:

    Ivan Savvidis, patronul celor din Salonic, spune că nu a vrut să împuşte pe nimeni şi speră să scape de sancţiuniFoto: Click!
Ivan Savvidis, patronul celor din Salonic, spune că nu a vrut să împuşte pe nimeni şi speră să scape de sancţiuniFoto: Click!

După incidentele de la meciul cu Olympiacos, pierdut la masa verde cu 0-3, PAOK Salonic a avut arte de un nou derby cu scântei, contra celor de la AEK Atena.

Echipa lui Răzvan Lucescu avea nevoie de victorie pentru a trece pe primul loc în clasament, cu cinci etape înainte de finalul campionatului. Meciul PAOK - AEK s-a încheiat însă cu un imens scandal, provocat de un gol anulat fostului fundaş stelist Fernando Varela. În minutul 90, acesta a înscris cu o lovitură de cap, dar arbitrii n-au acordat golul, motivând un ofsaid pasiv la un jucător aflat pe traseul mingii.

De-aici a început nebunia, oficialii formaţiei lui Lucescu pornind "revoluţia" în frunte cu patronul Savvidis, care a pătruns pe teren cu un pistol la spate, îndemnându-şi fotbaliştii să se retragă la vestiare.

"Eşti terminat!", i-ar fi spus Savvidis arbitrului. Terorizat, acesta a decis după alte două ore să valideze golul şi să-i cheme înapoi în spaţiul de joc pe cei de la AEK. Bineînţeles, oaspeţii au refuzat, invocând mediul periculos în care sunt puşi să evolueze.

Victoria cu 1-0 a lui PAOK nu este însă bătută în cuie, rezultatul putând fi schimbat de comisia de disciplină a federaţiei elene, în funcţie de raportul arbitrului. Sesizând faptul că lucrurile au scăpat de sub control, politicienii de la Atena iau în calcul inclusiv suspendarea campionatului.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net