„Nebunie totală”. Cristi Săpunaru (Rapid) și Paulo Vinicius (FCSB) promit o dispută acerbă între cele două grupări rivale

Ultima actualizare:

    Săpunaru a fost eliminat în ultimul meci jucat de Rapid cu FCSBFoto: sportpictures.eu
Săpunaru a fost eliminat în ultimul meci jucat de Rapid cu FCSBFoto: sportpictures.eu

Aflate în zona de vârf a clasamentului, cele două grupări rivale se reîntâlnesc după o pauză de aproape șase ani.

Veteran al Rapidului, Cristi Săpunaru a declarat vineri, într-o conferință de presă, că nu se gândește să dea gol. „Îmi doresc doar ca în spatele meu să fie 0”. Întrebat cum a pregătit acest derby, fundașul a spus: „Ca un fotbalist. Este un derby pentru noi. Trebuie să fie mai intensă săptămâna de dinainte. Cred că o să fie foarte frumos, mai ales din punctul de vedere al suporterilor. Important este ca noi să ne facem treaba pe teren și să câștigăm acest meci. Nu contează scorul. Poate să fie și unu la zero. Nu mă interesează Play-Off-ul la ora asta. Mă interesează doar următorul meci, care este cu FCSB. După aia vom vedea ce se va întâmpla. Poate cineva să garanteze că vom intra în Play-Off, că vom fi campioni sau că vom retrograda? Nu. Contează ceea ce facem noi la meciuri. Atât”, a concluzionat jucătorul care a participat la ultimele dispute cu FCSB.

Vinicius vrea să ia titlul

Transferat în vară, Vinicius a catalogat disputa de pe Arena Națională într-un mod elocvent: "O să fie o nebunie totală". Apoi, fostul jucător al CFR-ului a dezvoltat ideea pentru site-ul oficial al FCSB: ”Toată lumea a vorbit bine de acest derby și o să vedem pe teren cine va câștiga. Sperăm că noi. Am fost aproape să dau gol cu Gaz Metan. Eu nu promit goluri. Promit că vreau să marchez. Să vedem în meciul ăsta, că e un meci important”, a spus fundașul, care e convins că va câștiga un nou titlu de campion. ”Am venit aici pentru că e o echipă mare și să pot câștiga titlul. Nu a mai câștigat de mult titlul și eu am venit pentru asta. Eu trebuie să marchez, trebuie să ajut. Pe stadion, fanii trebuie să ne ajute pe noi tot meciul", a spus Vinicius.

Rapid și FCSB s-au înfruntat ultima oară în februarie 2015, în Ghencea, când giuleștenii s-au impus cu 1-0. Programată astăzi (duminică, 15 august), la ora 21.30, pe Arena Națională, confruntarea promite a atrage în tribune în jur de 35.000 de spectatori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net