Nedelcearu pleacă de la Dinamo înainte de derbiul cu FCSB

Ultima actualizare:

    Ionuţ NedelcearuFoto: Răzvan Păsărică
Ionuţ NedelcearuFoto: Răzvan Păsărică

Fundașul dinamovist de 21 de ani s-a înțeles cu rușii de la Ufa.

Dinamo își pierde unul dintre pionii axului central al echipei chiar înainte de derbiul cu FCSB, programat duminică, de la ora 20.45, pe Arena Națională. Fundașul Ionuț Nedelcearu a semnat cu rușii de la Ufa, formația aflată pe locul șase în campionatul intern.

Vasile Miriuță a primit o lovitură serioasă cu doar patru zile înainte de meciul cu rivalii de la FCSB. Tehnicianul celor din Șoseaua Ștefan cel Mare a fost anunțat că unul dintre oamenii săi de bază, Ionuț Nedelcearu, va pleca de la club, cu destinația Rusia.

Fundașul central în vârstă de 21 de ani, cotat la 1,5 milioane de euro, și-a pus semnătura pe contractul cu cei de la Ufa, dinamoviștii urmând să primească undeva la 500.000 de euro în schimbul său. Nedelcearu a jucat în acest sezon în 21 de partide pentru ”câini” și a înscris de două ori.

La Ufa se va întâlni cu alți fotbaliști care au evoluat în Liga 1: Cătălin Carp (fost jucător la CFR Cluj și FCSB) dar și Kehinde Fatai (atacant care a evoluat cinci ani la Astra). Nedelcearu continuă astfel seria despărțirilor jucătorilor importați pentru Dinamo.

De la începutul acestui sezon au mai plecat din ”Groapă” Steliano Filip, Paul Anton, Valentin Costache, Rivaldinho, Filipe Nascimento, Juan Albin, Claudiu, Thaer Bawab și Azer Busuladzic .

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net