Negoiţă: “Arbitrii au venit cu o temă clară! Vom face sesizare!”

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătoriifoto: Mediafax
Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătoriifoto: Mediafax

Finanţatorul dinamovist Ionuţ Negoiţă a acuzat arbitrajul de la meciul cu Chiajna, scor 1-1, din returul semifinalelor Cupei Ligii, spunând că va depune memoriu împotriva "fluieraşilor".

"Sunt trist şi indignat, am asistat la o bătaie de joc. O echipă de şmecheri care ne-a arbitrat... Cum să nu dai un roşu care se vede din avion şi dai un roşu la un jucător al nostru la primul fault? Asta nu-mi place, mi se taie cheful de a mai investi în fotbal. Propun să facem numai echipe finanţate de la stat, cum e Chiajna. Cum am dat un gol şi au văzut că avem şanse să revenim, imediat ne-au eliminat un om. E bătaie de joc, lipsă de respect. Vom face sesizare. Probabil Steaua îşi dorea să joace finala cu o echipă care, probabil, va retrograda. Oameni foarte mici, care se bucură de lucruri mici. Sunt foarte curios ce va păţi această brigadă de arbitri, care a venit cu o temă clară - să nu ne lase să jucăm finala. E păcat pentru fotbalul românesc, doar pentru că nişte şmecheri îşi fac ei numărul pentru diferite interese", a spus Negoiţă.

Chiajna s-a calificat în finala Cupei Ligii după ce a remizat, 1-1, cu Dinamo, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei, fază în care în tur s-a impus cu 3-0.

În minutul 12, Gnohere a scăpat singur cu Bălgrădean şi acesta a prins mingea cu doi paşi în afara careului. Portarul a primit cartonaş galben, în ciuda faptului că era ultimul apărător al formaţiei Concordia.

Dinamo a jucat din minutul 25 în inferioritate numerică, Olteanu fiind eliminat pentru un fault la Bărboianu. În minutul 86, a fost eliminat şi Giurgiu de la Concordia, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Golurile au fost marcate de Gnohere ’14 pentru Dinamo şi Bucurică ‘77 pentru Concordia.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din George Găman (central), Bogdan Gheorghe, Marius Marchidanu (asistenţi) şi Viorel Flueran (rezervă).

Rednic îşi prelungeşte contractul

"Da, am discutat. A rămas cum am discutat. În mod normal rămâne, nu văd de ce nu ar rămâne. Ne-am înţeles, de principiu sunt meciurile acestea foarte dese, pe care trebuie să ne concentrăm, şi după care imediat vom semna contractul de prelungire", a spus Negoiţă. Contractul lui Mircea Rednic expiră la finalul sezonului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net