Negoiţă: „Bărboianu e un trădător! Ştiu când, locul, cu cine, suma!”

Ultima actualizare:

    Bărboianu a fost acuzat de Negoiţă că a făcut blat cu Steaua foto: Click
Bărboianu a fost acuzat de Negoiţă că a făcut blat cu Steaua foto: Click

Acţionarul dinamovist a anunţat că are toate detalile în privinţa blatului pe care fundaşul l-a făcut cu steliştii în derby şi va face totul public în faţa autorităţilor.

Ştefan Bărboianu a fost dat afară după prestaţia jalnică din meciul cu Steaua, câştigat de rivali cu 3-1. Apărătorul e acuzat că a „trântit” partida şi nu ar fi la prima abatere de acest fel.

Jucătorul de 27 de ani a comis un dublu fault în derby-ul de duminică şi rivalii au deschis scorul. În trecut, el înscrisese un gol în propria poartă într-o finală de Cupă ce a dus trofeul tot în curtea Stelei. „Cine i-a ajutat pe stelişti? Un băiat care i-a mai ajutat. Vă vine să credeţi că un jucător de 27 de ani a comis două faulturi sub ochii lui Balaj? Asta e golănie şi măselele stricate trebuie aruncate”, a tunat Negoiţă.

Apoi, a detaliat: „Mititelu a spus că e trădător. Aşa e. M-a trădat pe mine, pe colegii care avea primă de 3.000 de euro, toată suflarea dinamovistă. L-am dat afară”. Patronul roş-albilor a oferit şi detalii în privinţa aranjamentului făcut de Bărboianu. „Nu ştiu dacă va mai juca în Liga I, poate doar un fraier ca mine să-l ia. Nu e la prima abatere. Ştiu când, ştiu locul, suma, ştiu cu cine. Voi spune în faţa autorităţilor şi lucrurile nu vor rămâne aşa. M-am săturat să fiu bătaia de joc a publicului dinamovist”, a răbufnit acţionarul.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net