Ionuţ Negoiţă continuă războiul cu Dinu şi anunţă că din vară este posibil ca "Mister" să nu mai facă parte din structura clubului.


"Am spus că la modul în care laudă Steaua şi critică jucătorii lui Dinamo poate ar fi bine să meargă acolo. Neimportant, e vorba de angajaţii mei, cu care o să am o discuţie în particular. Să trecem peste asta. Azi Dinamo a împlinit 65 de ani, vom merge să ciocnim un pahar de şampanie. Nu ştiu dacă vine şi domnul Dinu, nu ştiu dacă e invitat, pentru că altcineva s-a ocupat de organizare", a spus Negoiţă la Digi Sport.

L-a lăudat pe Lucescu şi l-a "înţepat" pe Dinu

"Mircea Lucescu doreşte să ne ajute cu tot ce poate, cât să nu-i afecteze înţelegerea cu Şahtior. Sfaturile sale pot valora mai mult decât sume mari de bani. Vom discuta cu dânsul în pauza de vară şi poate vom colabora şi la nivel de jucători. Evident că ne dorim să conlucrăm cu domnul Lucescu, care este o persoană care a confirmat şi care este un geniu al antrenoratului. Ca urmare, spre deosebire de unii care doar vorbesc, domnul Mircea Lucescu a arătat că are valoare", a mai spus acesta.

"Toată lumea laudă Steaua. Foarte bine... Şi eu am lăudat-o. Acum doi ani, însă, Dinamo era pe locul 1 şi Steaua pe locul 8. Decalaje de valoare au fost şi invers. Dacă tot există un model, Steaua, de ce nu s-a făcut la Dinamo tot aşa? Că au fost aceşti oameni implicaţi la Dinamo, care acum laudă Steaua şi arată cu degetul spre jucătorii lui Dinamo. Poate ar trebui să am un răspuns. Poate situaţia de acum a clubului e şi din cauza acestor oameni. E uşor de criticat când cineva e jos şi să aruncăm cu pietre. Dar dacă noi, cei care suntem dinamovişti sau ne dăm dinamovişti, nu susţinem această echipă, cine să o facă?", a anunţat acţionarul.

"Vom vedea pe viitor ce va fi, dacă va mai rămâne în club. În multe privinţe, va trebui să facem reformă, transformări. Vom vedea. Deocamdată nu mă refer nici la domnul Dinu, nici la nimeni"

Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo


Loading...
Citeste tot despre: