Negoiţă şi Badea continuă războiul

Ultima actualizare:

    Stadionul Dinamo este „mărul”  discordiei între fosta şi actuala  conducere a clubului
Stadionul Dinamo este „mărul” discordiei între fosta şi actuala conducere a clubului

Ionuţ Negoiţă şi Nicolae Badea se ceartă din nou pe tema stadionului, primul anunţând că nu va mai investi deloc în club. Rivalul, prin vocea subalternilor, i-a transmis că de fapt oricum nu are niciun drept să joace acolo.

Arena din „Ştefan cel Mare” ar fi trebuit refăcută pentru a fi printre cele care vor găzdui Euro 2020. Dar autorităţile nu pornesc proiectul fiindcă unul dintre proprietari, Nicolae Badea, vrea să profite şi după finalizarea construcţiei. Recenta întâlnire a lui Negoiţă cu ministrul Carmen Dan a confirmat situaţia şi patronul a anunţat că va vinde acţiunile şi se va despărţi de club.

“Ce vrea domnul Negoiţă? Să fim arestaţi eu şi domnul Badea? Legea şi dreptatea sunt de partea noastră. De ce să renunţăm la un bun, pentru că suntem ameninţaţi de ministrul de Interne? Se susţine că miza sunt spaţiile comerciale, dar nu cerem aşa ceva”, a spus la DigiSport Marius Bacria, reprezentantul societăţii lui Badea.

Apoi, a explicat: “Acţiunile sunt sechestrate. Se poate ieşi de sub patronajul lui Ionuţ Negoiţă. Nu are sediu de club, bază de antrenament, autocar, siglă, palmares, stadion… Cine o să cumpere acţiunile de la Negoiţă? O să fie o mare înghesuială, ca la acţiunile de la Apple! Să fim serioşi”.

În cearta dintre dinamovişti s-a implicat şi Gigi Becali: “Păi, cum adică, ia omul echipa, o scoate din groapă, bagă milioane de euro, şi apoi îi spuneţi că nu are nimic. Ce face Badea cu istoria şi palmaresul? Că a dus Dinamo în ruină! A lăsat clubul cu datorii de 20 de milioane de euro. La comunişti, la Badea acolo, aşa e, că păcălesc ei cum vor. Să ia ei toate privilegiile”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net