Neşu a acceptat să fie cobai în SUA şi ar putea merge din nou

Ultima actualizare:

    Fostul fotbalist mai are o variantă de tratament chiar când păreacă nu mai există speranţă pentru elFoto Click!
Fostul fotbalist mai are o variantă de tratament chiar când păreacă nu mai există speranţă pentru elFoto Click!

Fractura de coloană suferită în 2011 l-a ţintuit pe Mihai Neşu într-un scaun cu rotile, cu puţine şanse de se însănătoşi vreodată.

Până acum, niciun tratament nu şi-a făcut efectul, iar speranţele fostului fotbalist la o viaţă normală au scăzut dramatic. Totuşi, un program revoluţionar, dar încă neomologat, care este în această perioadă în faza testelor, ar putea schimba situaţia, iar Mihai Neşu n-a avut nici o ezitare să încerce procedura pe pielea lui. Pentru asta trebuie să meargăanul viitor în SUA, la Cambridge, Massachusets, acolo unde are sediul Invivo Therapeutics, clinica de unde românul în vârstă de 32 de ani speră să se întoarcă pe picioarele lui.

Doctorul Ion Alexie, bun prieten al lui Mihai Neşu, spune că proiectul se va derula probabil din luna septembrie 2016 şi că fostul fotbalist ar putea merge din nou dacă tratamentul dă rezultate, conform Digi Sport. Alexie mai afirmă cu Neşu nu va plăti nimic.

De reţinut este faptul că Mihai Neşu ştia de această posibilitate de anul trecut, doar că a refuzat-o din cauza riscurilor şi a potenţialelor efecte adverse. Acum, fostul stelist a decis că nu mai are nimic de pierdut şi a acceptat tratamentul, care între timp s-a mai pus la punct. În SUA acest tratament revoluţionar a dat deja rezultate în rândul mai multor persoane cu leziuni cronice la măduva spinării.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net