Nevasta îl ţine pe Selymeş la Dinamo

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tibor Selymeş e căsătorit de la începutul anului cu Daniela, fostă Călin, o femeie de afaceri ce deţine o puternică firmă de imobiliare în Braşov. Din acest motiv, tehnicianul de 43 de ani a acceptat la Dinamo un salariu de doar 2.000 de euro lunar, printre cele mai mici din Liga I.

Şefii roş-albilor, Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache, s-au decis să-l numească în locul lui Cornel Ţălnar pe Tibi Selymeş, omul care a condus până acum destinele de la Dinamo II, echipă ce a retrogradat în liga a treia. Acesta s-a aflat pe o listă cu antrenori cu un CV impresionant, dar care nu au vrut să vină la o echipă unde oferta salarială e de cinci ori mai mică faţă de cât şi-ar fi dorit.

Totuşi, Selymeş a răspuns afirmativ. Azi va semna şi miercuri va fi prezentat oficial, contractul fiind pe doi ani şi 2.000 de euro lunar, puţin mai mult faţă decât avea la echipa secundă a „câinilor". De ce a fost de acord? Vrea să se afirme, până acum experinţele sale în Liga I fiind de scurtă durată şi fără rezultate notabile, dar mai ales nu are grija zilei de mâine: pe lângă banii strânşi de-a lungul carierei, soţia sa, Daniela fostă Călin, conduce mai multe afaceri de succes în judeţul Braşov, în special în domeniul imobiliar.

Cei doi sunt împreună de doi ani, dar au devenit o familie la începutul lui 2013, nunta având loc într-un cadru restrâns. Apoi, a urmat o lună de miere de vis în Republica Dominicană şi chiar dacă între ei e o diferenţă destul de mare, Tibor împlinind recent 43 de ani, în timp ce Daniela are cu şapte ani mai puţin, dorinţa lor e de a avea un copil.

Buni prieteni cu Reghe şi Anamaria Prodan

Tibor Selymeş, noul antrenor al „câinilor", şi soţia sa, Daniela, sunt prieteni apropiaţi cu tehnicianul Stelei, Reghecampf, şi nevasta sa, Anamaria Prodan.

Ei au participat la multe evenimente mondene împreună şi, mai mult, pe reţelele de socializare, Daniela, apare alături de Anamaria la meciul Stelei cu Chelsea din Liga Europa. Astfel, odată cu oficializarea lui Selymeş la clubul roş-alb, se poate vorbi despre „frăţia" Dinamo - Steaua.

E divorţat şi are două fete

Selymeş a fost căsătorit 22 de ani cu Krisztina (42 de ani), cuplul având două fete, pe Tiffany, 14 ani şi Beatrice, 22 de ani.

Mezina practică tenisul şi e elevă la o şcoală din Szombathely, oraşul unguresc unde e stabilită familia, iar fata cea mare studiază în Budapesta. Divorţul lor a fost destul de urât, ea acuzându-l că nu i-a lăsat nici un ban şi că nu-şi vede fetele decât foarte rar.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net