Neymar, acuzat de viol! Femeia susține că a fost agresată la un hotel din Paris

Ultima actualizare:

    Neymar Jr. a fost acuzat de viol de o femeieFoto: Getty
Neymar Jr. a fost acuzat de viol de o femeieFoto: Getty

Brazilianul Neymar Jr (27 de ani) a fost acuzat de o femeie că ar fi violat-o, luna trecută, la Paris! Tânăra a depus o plângere la Santo Amro, în Brazilia, din care reiese că faptele ar fi avut loc la 15 mai. Numele victimei nu a fost făcut public.

Starul de la Paris Saint-Germain ar fi întâlnit-o pe tânără prin intermediul rețelei de socializare Instagram. Ea s-ar fi deplasat în Franța pentru a se întâlni cu fotbalistul. S-a cazat la hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe, iar la 15 mai, jucătorul ar fi venit beat la hotel și ar fi devenit violent. Femeia susține că Nyemar a violat-o. Tânăra a precizat că a revenit în Brazilia pe 17 mai și că i-a fost frică să depună plângere imediat. Reprezentanții lui Neymar au declarat public că nu știu nimic despre cele întâmplate. Neymar s-a prezentat la naționala Braziliei la 25 mai, la zece zile după ce ar fi avut loc incidentul. 

Reacția lui Neymar Jr, după ce a fost acuzat de viol

Neymar susține că incidentul este o „înscenare” și insistă că femeia încearcă să îi păteze imagina publică. Fotbalistul brazilian susține că a căzut în plasa tinerei și că va învăța din cele întâmplate. Neymar a recunoscut că a întreținut relații intime cu tânăra, însă susține că nu a fost niciodată vorba de agresiune. El a publicat pe pagina lui de Instagram un videoclip de 7 minute care include și câteva conversații pe care l-a avut cu femeia respectivă pe WhatsApp. 

„A existat o relație între o femeie și un bărbat între patru pereți. A doua zi nu s-a întâmplat nimic. Sper că investigatorii vor citi mesajele (de pe WhatsApp) și vor vedea ce s-a întâmpalt, de fapt!”, a mărturisit Neymar, potrivit USA TODAY. Mesajele dintre cei doi au început cu o serie de fotografii erotice pe care femeia i le-ar fi trimis starului brazilian.

Neymar da Silva Santos, tatăl și impresarul fotbalistului, a declarat că fiul lui a întreținut relații intime consesuale cu acea tânără și că ea l-a amenințat pe fotbalist după ce s-au despărțit.

„Este un moment dificil, dar sper că vom trece repede peste asta. Dacă trebuie să arătăm mesajele și pozele pe care acea femeie i le-a trimis lui Neymar, o vom face”, a declarat tatăl fotbalistului. Poliția susține că femeia va fi investigată medical. Neymar se află zilele acestea în Brazilia, acolo unde se pregătește pentru Copa America. 

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net