Brazilia lui Neymar a învins cu 3-0 Argentina lui Messi. Meciul a fost în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, iar în urma acestui rezultat "pumele" sunt pe locul 6, care nu permite calificarea nici măcar la barajul pentru CM.


Jucătorul lui Liverpool Philippe Coutinho a dechis scorul cu un şut excepţional de la 18 metri, puţin lateral stânga, după o pasă a lui Neymar. În minutul 45+1, starul Barcelonei a marcat şi el, după o pătrundere pe partea stângă, în urma unei foarte bune pase primite de la Renato Augusto. Paulinho (Guangzhou Evergrande) a stabilit scorul final în minutul 58, cu un şut din interiorul careului, după o altă pasă a lui Augusto.

Atât Neymar, cât şi Messi au jucat tot meciul. La argentinieni, nu au lipsit vedete ca Mascherano, Di Maria şi Higuain, iar Sergio Aguero a intrat după pauză.

Tot joi, s-au înregistrat următoarele alte rezultate:

Columbia - Chile 0-0;

Uruguay - Ecuador 2-1;

Paraguay - Peru 1-4;

Venezuela - Bolivia 5-0.

Cu şapte etape rămase de disputat, Brazilia conduce grupa sud-americană, cu 24 de puncte, urmată de Uruguay, 23 de puncte, Columbia (18), Ecuador (17), Chile (17) şi Argentina (16). Primele patru echipe se califică la turneul final, a cincea la barajul cu câştigătoarea Zonei Oceania.

Loading...