Neymar produce un milion de euro pe zi la Paris

Ultima actualizare:

    Neymar a fost prezentat  oficial vineri şi deja  a produs milioane  de euro pentru PSGfoto: Guliver / Getty Images
Neymar a fost prezentat oficial vineri şi deja a produs milioane de euro pentru PSGfoto: Guliver / Getty Images

Arabii din conducerea Paris Saint Germain au recuperat deja un milion de euro din cele 222 de milioane plătite Barcelonei pentru transferul lui Neymar. Banii au venit în totalitate de la suporterii echipei.

Afacerea Neymar tinde să devină una extrem de profitabilă pentru şefii lui Paris Saint-Germain. În ciuda investiţiei enorme pentru plata clauzei de reziliere din contractul sud-americanului cu FC Barcelona, amortizarea celor peste 200 de milioane de euro a început în forţă. Astfel, imediat după ce Neymar a devenit oficial jucătorul lui PSG, fanii au dat buluc în buticurile clubului, ţinta fiind un tricou roş-albastru cu numele brazilianului pe spate.

După doar câteva ore, stocurile iniţiale au fost lichidate (s-au dat peste 10.000 de tricouri), iar contabilii clubului şi-au frecat mâinile de bucurie. La un preţ de 100 de euro pe tricou, încasările totale s-au învârtit în jurul sumei de un milion de euro. Şi asta doar într-o singură zi, fiind lesne de înţeles că „Neymar-mania” va continua la cote ridicate şi în perioada următoare.

A debutat cu un pahar de vin!

A fost sărbătoare mare sâmbătă seară pe „Parc des Princes”, prezentarea oficială a lui Neymar fiind urmată de meciul PSG – Amiens (2-0) din prima etapă a campionatului Franţei. Gazdele s-au impus însă fără ajutorul lui Neymar, care n-a putut intra pe teren din cauza unor probleme birocratice apărute pe traseul actelor de transfer. Astfel, Neymar şi-a privit coechipierii din tribune, la un pahar de vin, alături de apropiaţii săi, în frunte cu tatăl, care îi este şi manager.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net