Nici arabii nu îl vor pe Alibec

Ultima actualizare:

    Alibec a facut multe crize de nervi pe teren in timpul ultimului sezon şi deja nimeni nu-l mai suportă la AstraFOTO: Sportpictures.eu
Alibec a facut multe crize de nervi pe teren in timpul ultimului sezon şi deja nimeni nu-l mai suportă la AstraFOTO: Sportpictures.eu

Sezonul dezastruos traversat de Denis Alibec, dar şi neprofesionalismul său în pregătire atârnă ca o piatră de moară de CV-ul său acum, când încearcă să se transfere. Până şi şeicii au aflat de fiţele sale şi refuză să-l legitimeze.

În vârstă de 27 de ani, Denis Alibec se află în dizgraţie la FCSB şi spera să primească o mână de ajutor din partea fostului său antrenor, Marius Şumudică. Acesta a semnat pe doi ani cu Al Shabab, din Arabia Saudită şi declara la instalare că prima lui ţintă este aducerea fostul său atacant de la Astra. Numai că antrenorul român s-a lovit de un zid pe care nu îl anticipa: refuzul patronilor clubului, care au consultat Internetul şi au descoperit derapajele puşitului teribil: „Dacă voi reuşi să-l iau, îl iau cu mare plăcere pe Denis Alibec. Nu depinde însă numai de mine. Cei de la club urmăresc foarte atent tot ce se întâmplă şi au văzut ce s-a întâmplat cu Denis în ultimul an. Nu eu sunt vinovat pentru ce i s-a întâmplat lui Alibec: n-a jucat, n-a marcat! Sunt probleme pe care eu nu pot să le șterg cu buretele!”, a declarat Marius Şumudică, la Pro X, confirmând, practic, că pista acestui transfer a picat.

Astfel, pentru Alibec s-a închis cea mai uşoară cale de a reveni în fotbal. Aflat pe lista neagră a FCSB-ului, el a fost exclus din lot de antrenorul Nicolae Dică şi se pregăteşte de unul singur, dar fără nici o perspectivă de a revenit pe teren. Singura şansă a lui de a juca din nou este un transfer, însă ofertele nu există în acest moment. „E exclus ca eu să mai colaborez cu el. Au fost momente în care s-a antrenat bine, dar apoi am început campionatul şi nu a avut evoluţiile aşteptate. Aveam mare încredere în el, pentru că-l ştiam de la Viitorul, dar din păcate nu a avut evoluţiile pe care le aşteptam de la el”, a declarat Dică la Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net