După un sezon foarte bun făcut sub culorile Slaviei Praga, internaționalul român Nicușor Stanciu este foarte aproape de transferul carierei. El este primul pe lista de achiziții a nou-promovatei în Premier League, Leeds United.


Cu prestații foarte bune avute în campionatul Cehiei, dar în special în Liga Campionilor, acolo unde se vede adevărata valoare a jucătorilor, Stanciu l-a impresionat pe celebrul antrenor al ui Leeds, Marcelo Bielsa, cel care a readus-o în prima ligă pe fosta campioană a Angliei după o pauză de 16 ani. Cum Stanciu, spre deosebire de tinerii fotbaliști ai FCSB, are parte de un patron care știe cum se fac afacerile și care este realist atunci când stabilește prețurile de vânzare, șansele ca transferul să se facă sunt foarte mari. Conform celor de la ”Daily Mail”, Slavia Praga cere pe el în jur de 9 milioane de euro, o sumă corectă pentru un fotbalist care în sezonul trecut a jucat în 40 de partide oficiale, dintre care 10 în Liga Campionilor, reușind 4 goluri și 12 pase decisive.

Revenind pe meleagurile noastre, ieri a apărut în presa din Anglia o variantă fantezistă din punct de vedere al sumei de transfer – comparând cu prețul lui Stanciu. Florinel Coman ar fi dorit de Crystal Palace, care, dacă l-ar vinde pe Zaha pe multe zeci de milioane de euro, așa cum se zvonește, ar fi gata să achite în jur de 14 milioane de euro pe român! O sumă pe placul lui Gigi Becali, dar imensă pentru un jucător care a jucat doar în Liga 1 în ultimul sezon, și nici atunci mereu la cel mai înalt nivel.

 
 
Loading...