«Nilă» i-a făcut în ciudă lui Gigi Becali de Anul Nou - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Oamenii din fotbalul românesc au petrecut în stil mare noaptea dintre ani. Şefi la capitolul distracţie au fost chiar liderii din campionat, steliştii! Dacă patronul, antrenorul şi managerul echipei din Ghencea dar şi câţiva jucători s-au distrat la munte, Mihai Costea a intrat în 2013 la Craiova, alături de Daniela Crudu, femeia de care Gigi Becali încearcă să-l despartă.

Veselie maximă în Liga I. Patroni, preşedinţi de club, manageri şi jucători au chefuit împreună trecerea în noul an.

După ora 12, Mihai i-a făcut Danielei cadou un inel

simeon stalpnicul png

Ada Nechita şi Daniela Crudu şi-au etalat rochiţele sexy la restaurantul deţinut de Mihai Dina

simeon stalpnicul png

Cea mai petrecăreaţă „gaşcă" a fost cea a steliştilor, care s-au adunat, cu mic, cu mare, în Poiana Braşov. Omul cu banii din Ghencea, Gigi Becali, a fost cel care a dat tonul la dans şi la bună dispoziţie în noaptea de Revelion.

Laurenţiu, Gigi Becali şi Anamaria Reghecampf au întâmpinat împreună anul 2013

simeon stalpnicul png

Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf au dansat pe melodiile Juliei Jianu

simeon stalpnicul png

Becali, împreună cu soţia şi fetele, i-au avut alături pe managerul Mihai Stoica, nevasta şi fiica, Teodora, pe soţii Reghecampf, Laurenţiu şi Anamaria, dar şi alţi invitaţi din lumea fotbalului.

simeon stalpnicul png

Managerul Mihai Stoica i-a făcut marcaj strâns fetei, Teodora, cu care s-a pozat alături de Reghe jr.

simeon stalpnicul png

Distracţia lor s-a întins până spre cinci dimineaţa, Becali fiind cu greu „urnit" de pe ringul de dans. Şi tehnicianul liderului a fost în formă de zile mari, s-a rupt în figuri pe muzica Juliei Jianu, avându-l chiar pe patronul său „partener" de dans.

La câteva sute de kilometri distanţă, Mihai Costea, unul dinre jucătorii care au creat probleme în prima parte a campionatului, sărbătorea alături de femeia pe care Becali nu o doreşte deloc lângă jucător: Daniela Crudu. Cuplul „Nilă-Crudu" a făcut Revelionul în Craiova, la restaurantul deţinut de fostul oltean Mihai Dina. Cum era de aşteptat, şi Florin Costea a participat la petrecere, alături de iubita lui, handbalista Oltchimului, Ada Nechita.

Luţu, MM şi Reghe, un trio care a făcut senzaţie în noaptea de Revelion

simeon stalpnicul png

Chiar după 12 noaptea, „Nilă" i-a oferit Danielei un inel, însă a ţinut să precizeze că este un cadou oferit în glumă şi că nu se pune problema unei logodne. Asta spre fericirea lui Gigi Becali, care s-a chinuit luni bune să-i despartă pe cei doi, considerând că bruneta care lucrează la „Un show păcătos" îl „strică" pe fotbalist.

Cum au chefuit alţii

 Lobonţ, cu soţia la baschet. Portarul lui AS Roma, Bogdan Lobonţ, alături de coechipierii săi, a fost cantonat în această perioadă în SUA. Fotbaliştii au vizitat Disney World şi, înainte de a petrece de Revelion împreună cu soţiile, l-au văzut în direct pe Lebron James, vedeta lui Miami Heat, în meciul cu Orlando Magic.

simeon stalpnicul png

Chivu şi Marica au ales Maramureşul. Buni prieteni şi colegi o perioadă la echipa naţională, Cristi Chivu şi Ciprian Marica şi-au dorit să aibă parte de sărbători în stil tradiţional românesc, aşa că au petrecut câteva zile în inima Maramureşului. Acolo i-a găsit şi Revelionul, Cristi alături de soţia Adelina şi Ciprian cu Ilinca Vandici.pentru 2013.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Mutu, chef în Dominicană. Adi Mutu a avut parte de un Revelion exotic în ţara de origine a soţiei sale, Consuelo. „Briliantul” a sărbătorit trecerea în noul an în Republica Dominicană, de unde le-a transmis fanilor săi urări pentru 2013.

simeon stalpnicul png

Pantilimon, vizitat de Hasselhoff. În Anglia nu există pauză cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, iar echipa lui Costel Pantilimon, Manchester City, a jucat pe 1 ianuarie contra lui Stoke. Portarul român şi colegii săi au avut parte de o supriză de proporţii, când în vestiar şi-a făcut apariţia vedeta din Baywatch, David Hasselhoff.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net