Nilă se umple de bani! A câştigat procesul cu Steaua!

Ultima actualizare:

    Mihai Costea
Mihai Costea

Steaua a fost obligată de Comisia de Recurs a FRF la plata restanţelor financiare către fostul său jucător, Mihai Costea.

"Comisa ia act de renunțarea FC Steaua la judecarea recursului. Admite recursul formulat de jucător. Modifică în parte hotărârea CNSL. Obligă FC Steaua la plata către jucător a drepturilor financiare restante. Menține celelalte dispozitive ale hotărârii recurate", se arată în soluţia Comisiei de Recurs publicată pe site-ul LPF.

Atacantul în vârstă de 27 de ani nu are în prezent echipă, el fiind declarat liber de contract la data de 5 martie, printr-o hotărâre a Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF.

Mihai Costea a evoluat ultima oară într-un meci oficial la data de 26 septembrie 2013, atunci jucând toate cele 90 de minute ale partidei câştigate de Steaua, cu scorul de 4-0, în faţa formaţiei Avântul Bârsana, în 16-imile Cupei României, ediţia 2013-2014.

"Nilă", aşa cum e poreclit, avea un salariu de 12.000 de euro lunar, iar şefii Stelei sperau să-l reducă cu 25 la sută printr-o decizie a LPF.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net