Noul preşedinte FRF, Răzvan Burleanu, scapă de oamenii lui Sandu. I-a cerut demisia lui Kassai

Ultima actualizare:

    Răzvan Burleanu, preşedintele FRF (Foto: Facebook)
Răzvan Burleanu, preşedintele FRF (Foto: Facebook)

Noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, i-a cerut, miercuri, secretarului general al federaţiei, Adalbert Kassai, să-şi dea demisia, pentru a nu fi nevoit să-l dea afară.

"Domnule Kassai, pe biroul meu aştept demisia dumneavostră, asta ca să nu fiu în postura de a fi dumneavoastră primul om pe care îl dau afară", a declarat Burleanu, după ce a fost anunţat oficial câştigător al alegerilor la şefia FRF.

Burleanu a afirmat, în discursul susţinut în faţa membrilor afiliaţi, că federaţia se îndreaptă spre Occident, după 24 de ani, "o perioadă cât domnia lui Ceauşescu".

"Mulţumesc pentru încredere, este o onoare şi responsabilitate de care mă voi achita cu maxim profesionalism. Am adus lângă mine oameni care nu au legături cu grupurile de interese, iar în câteva zile vom organiza o conferinţă de presă pentru a prezenta noua organigramă. De mâine, trecem la treabă, nu voi mai permite derapaje. De azi, federaţia se îndreaptă cu ochii spre Occident. Au fost 24 de ani, o perioadă cât domnia lui Ceauşescu, o perioadă după care FRF arată la fel de gri. Trebuie ca federaţia să o ia de la zero", a adăugat Burleanu.

Kassai a fost acuzat de contracandidaţii lui Gheorghe Popescu la preşedinţia FRF că i-a făcut campanie electorală în ţară fostului internaţional.

Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net