Nu-i ajung patru copii. Cristiano Ronaldo, despre viitorul familiei sale

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo are de gând să fie tatăl a șapte copiifoto: EPA
Cristiano Ronaldo are de gând să fie tatăl a șapte copiifoto: EPA

Cristiano Ronaldo și-a găsit adevărata menire și nu, nu e cea de fotbalist. În urma dezvăluirilor făcute, adevărata lui menire este cea de tătic. Fotbalistul are planuri mărețe pentru familia sa, planuri la care îl are complice pe fiului lui de șapte ani, Cristianinho.

Starul lui Real Madrid este în culmea fericirii de când și-a mărit famila. Fotbalistul are un băiat de 7 ani, doi gemeni nou născuți, iar iubita sa, Georgina Rodriguez, îl va face tătic pentru a patra oară.

Se pare că aceleași sentimente de bucurie le împărtășește cu fiul lui, Cristianinho, care este de-a dreptul încântat de frățiorul și surioara lui, dar și de bebelușul de pe drum, pe care îl așteaptă nerăbdător.

simeon stalpnicul png

”Cristianinho e foarte fericit. Este foarte bine și spune că vrea și mai mulți frați și surori. Vrea 7, acesta fiind  numărul magic, și cred că ăsta e un lucru bun", a declarat încântat fotbalistul, potrivit The Sun.

simeon stalpnicul png

Cristiano Ronaldo mai are însă și alte grij pe cap, în afară de a-și înmulți familia.  Fotbalistul va depune mărturie peste două zile, 31 iulie, de la ora 12.00, în fața unui judecător de instrucție spaniol, în dosarul în care este acuzat de fraudî fiscală.

Jucătorul portughez este vizat de o plângere a Parchetului din Madrid pentru o presupusă fraudă fiscală de 14,7 milioane de euro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net