Nu vor să stea în genunchi la Steaua

Ultima actualizare:
Lucian Sînmărtean
Lucian Sînmărtean

Chiar dacă e greu de crezut, Steaua se mai şi refuză! Au dovedit-o zilele acestea două dintre ţintele lui Gigi Becali pentru campania de achiziţii din această vară.

Proaspăta campioană a României încearcă să-şi întărească lotul pentru sezonul care vine, dar se confruntă cu piedici neaşteptate. „La Steaua vii în genunchi, ca la o icoană!", este opinia lui Gigi Becali care a aprins spiritele în rândul jucătorilor doriţi de gruparea roş-albastră.

„Decât în genunchi la Steaua, mai bine oriunde în altă parte, dar în picioare. Steaua e o echipă de fotbal, nu un târg de sclavi. Nu se termină fotbalul cu Steaua", a răspuns cu demnitate Dan Nistor, mijlocaşul de la Pandurii dorit de Becali.

„Bine, Nistore, du-te afară, să vedem cine te ia", a răspuns patronul Stelei, ferm pe poziţie. Mult mai aproape de a ajunge la Steaua este Lucian Sânmărtean, însă şi în cazul acestuia există ceva probleme.

Lucian Sânmărtean a fost dorit la Steaua anul trecut

Reghe şi-a  ameninţat  jucătorii
Reghe şi-a ameninţat jucătorii

Mai exact, fotbalistul nu vrea să renunţe la salariul de 300.000 de euro pe an de la Vaslui. „Situaţia mea financiară e pe primul plan. Nu mă interesează Liga Campionilor, am mai jucat acolo", a declarat internaţionalul de 33 de ani. Totuşi, în cazul lui Sânmărtean, Becali nu este dispus să renunţe.

„Iau contractul lui de la Vaslui şi îl copiez. Îmi încalc cuvântul pentru el. Vă daţi seama cât de mult îl doresc? Mi-a zis Porumboiu că are 120.000 de euro pe an, dar Anamtaria zice că are 350.000. În proporţie de 90 la sută, treaba e rezolvată", a precizat Becali, care l-a supărat astfel şi pe Porumboiu. „Stabilisem cu el să nu vorbim de transfer până se face. Dar văd că n-am cu cine...Oricum, cele 10 procente care lipsesc sunt foarte importante", a spus finanţatorul vasluienilor.


    Reghe şi-a  ameninţat  jucătorii
Reghe şi-a ameninţat jucătorii

Pentru a risipi îndoielile privind felul în care Steaua îşi va apăra şansele în meciul cu Viitorul, Laurenţiu Reghecampf le-a impus jucătorilor săi obiectivul de a câştiga toate cele nouă puncte rămase în joc până la finalul sezonului. „Sunt obligaţi să bată tot. Altfel, îi veţi vedea la antrenamente toată vacanţa. Cu Viitorul vom alinia o echipă a doua, deşi la Steaua nu există echipa a doua", a spus Reghe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net