Oamenii de fotbal reacţionează la arestarea lui Dragomir. Vezi ce spun foştii parteneri din Liga I!

Ultima actualizare:

    Fotografia de întâmpinare de ps site-ul lui Mitică
Fotografia de întâmpinare de ps site-ul lui Mitică

Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu erau singurii grei din fotbal care nu ajunseseră după gratii în ultimele luni, dar de azi a mai rămas unul singur. "Corleone" a fost şi el reţinut 24 de ore cu propunere pentru 30 de zile, din cauza unor presupuse fapte de corupţie săvârşite când era preşedintele LPF.

Mai exact, dragomir este acuzat dedelapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul vânzării drepturilor TV către firma RCS RDS. Oamenii din fotbal au fost şocaţi de aflarea acestei veşti, dar cu toţii spun că Dragomir trebuie să-şi demonstreze nevinovăţia.

"Nu îmi fac probleme. E obișnuit Dragomir la câte anchete a avut la viața lui. Comisionul a fost aprobat în Adunarea Generală. Nu am participat la discuții și la semnarea contractului, deci nu știu mai mult. Contractul a fost semnat de Dragomir și de domnul Popescu probabil, directorul economic de atunci. Pe mine nu m-a chemat nimeni și nici nu avea de ce să mă cheme. Au mai fost anchete pe această temă și s-au terminat favorabil pentru domnul Dragomir. Nu-mi fac probleme, se descurcă. Dânsul mereu s-a acoperit de acte", a spus Alexandru Boc, fostul vicepreşedinte LPF, la Dolce Sport.

"Să lăsăm anchetatorii să investigheze. A fost o sumă bună aprobată de Adunarea Generală, ce comisioane au fost, nu știu. Am lucrat cu Dragomir, eu am o relație în regulă cu el. Îmi doresc să arate că nu are nicio vină", a spus Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei Giurgiu.

"Nu mă așteptam. Sper să fie doar 24 de ore. Au fost mai multe Adunări Generale în care nu am reușit să obținem suma pe care o voiam noi conducătorii. Sunt stenograme și înregistrări. Cei care fac acum ancheta au totul la dispoziție. Eu nu îmi mai aduc aminte", a spus Ioan Horoba, directorul lui Gaz Metan Mediaş.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net