Ofertă de 10 milioane de euro pentru Pușcaș

Ultima actualizare:

    George Pușcaș
George Pușcaș

Golgheterul naționalei de tineret a României de la Campionatul European U21, din vară, George Pușcaș, ar putea să-și vadă visul cu ochii: va juca în Anglia.

Conform site-ului fcinternews.it, românul are șapte oferte, dar cea mai atractivă este de la Birmingham, care evoluează în liga a doua din Anglia, din Championship. Britanicii ar fi dispuși să dea pe român în jur de 10 milioane de euro, ei find încântați de ceea ce au văzut la atacantul român în timpul turneului final al Europenelor, dar în special de ceea ce a arătat el contra Angliei, la același turneu final. Atunci, el a marcat două goluri în victoria cu 4-2 care a dus la eliminarea britanicilor din turneu.

Împrumutat sezonul trecut în liga a doua italiană, la Palermo, Pușcaș a revenit în această vară la Inter, echipa de care aparține, deoarece formația la care a fost împrumutat anul trecut a fost retrogradată în divizia a patra. Românul a fost luat și în turneul din Singapore de antrenorul Conte, însă acesta a anunțat că nu se bazează pe el pentru noul sezon, așa că le-a recomandat conducătorilor echipei să îl vândă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net