Ogăraru, adversar pentru Beckham

Ultima actualizare:

    Românul şi-ar putea relansa  cariera în America
Românul şi-ar putea relansa cariera în America

Fostul stelist George Ogăraru este foarte aproape de un transfer în MLS, campionatul nord-american profesionist de fotbal. LA 32 de ani, el s-a înţeles în linii mari cu Seattle Sounders.

Ajuns la 32 de ani, ex-stelistul George Ogăraru încearcă să-şi relanseze cariera în Statele Unite, după ce s-a despărţit în această vară de FC Sion.

Fundaşul dreapta se află de o săptămână în probe la Seattle Sounders şi a evoluat deja în echipa rezervelor, într-un meci cu formaţia similară a celor de la Chivas USA.

El a mai fost şi în atenţia celor de la Portland Timbers în această vară.

Românul a lăsat o impresie bună, iar antrenorul Sigi Schmid trebuie să ia o decizie în privinţa sa până la 15 septembrie, când se încheie perioada de transferuri.

Alături de Ogăraru, dă probe de joc şi islandezul Eidur Gudjohnsen (34 de ani), care a evoluat ultima oară la AEK Atena.

"De fiecare dată când avem ocazia să ne îmbunătăţim lotul, nu ezităm să organizăm aceste selecţii de jucători.

Vom avea discuţiile noastre interne şi vom lua o decizie rapidă în privinţa lui Ogăraru", a declarat managerul general Adrian Hanauer.

"Am aflat de acest club de la Mauro Rosales, alături de care am jucat la Ajax. Mi-a spus că este o echipă mare şi n-a greşit deloc", a mărturisit şi Ogăraru.

Până acum, un singur fotbalist român a mai evoluat în Major League Soccer, Alexandru Zotincă, care a jucat pentru Kansas City Wizards şi Chivas USA între 2003 şi 2010.

Naşul lui George Ogăraru, Marius Lăcătuş, a fost şi el aproape de un transfer la Chicago Fire, în 2000, dar mutarea a căzut în ultimul moment.

Despre Seattle Sounders

- Clubul a fost înfiinţat în 2007 şi joacă pe un stadion de 67.000 de locuri, „CenturyLink Field".

- Patronii echipei sunt Joe Roth, fost director al studiorilor Disney, Paul Allen, co-fondator al Microsoft, respectiv actorul Drew Carey.

- A câştigat de trei ori „U.S. Open Cup", cel mai vechi turneu din SUA.

- La Sounders a jucat şi suedezul Freddie Ljungberg, între 2009 şi 2010. Vedetele de azi sunt argentinianul Mauro Rosales, columbianul Fredy Montero şi germanul Christian Tiffert.

Prietenul Neşu este şi el în State

Pentru Mihăiţă Neşu, George Ogăraru a rămas cel mai bun prieten din lumea fotbalului, fiind desemnat unul dintre ambasadorii fundaţiei care-i poartă numele.

Neşu
Neşu

De altfel, în această perioadă, Neşu se află şi el în America, tot pe coasta de Vest, în apropierea oraşului Los Angeles, unde desfăşoară un program special de recuperare în urma accidentării la coloana vertebrală care l-a lăsat paralizat.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net