Olăroiu de cinci stele

Ultima actualizare:

    Cosmin Olăroiu a reuşit,  cu trei etape înainte  de finalul competiţiei  din Emirate, să aducă  laurii celor de la Al-Ahli
Cosmin Olăroiu a reuşit, cu trei etape înainte de finalul competiţiei din Emirate, să aducă laurii celor de la Al-Ahli

Cosmin Olăroiu scrie istorie. Antrenorul de 44 de ani a devenit campion pentru a treia oară consecutiv în Emiratele Arabe Unite, dar performanţa de acum cântăreşte cel mai mult fiindcă actualul său club nu mai cunoscuse supremaţia de cinci ani.

Al-Ahli a învins acasă pe Al Wasl (2-1) şi imediat pe teren s-a declanşat fiesta. Românul a fost purtat pe braţe de elevii săi, iar fanii s-au alăturat şi ei în hora bucuriei. Succesul a fost cu atât mai mare cu cât titlul a fost obţinut matematic cu trei etape înainte de final, iar bilanţul e fantastic: doar două înfrângeri în cele 23 de runde scurse până acum.

Tehnicianul cu salariu de şeic, cinci milioane de euro pe an, a ajuns astfel la al cincilea titlul din carieră: unul cu Steaua, unul cu Al-Hilal, două cu Al-Ain şi acum cu Al-Ahli, dar lista trofeelor sale însumează 11 pentru că se adaugă în palmares şi Cupe sau Supercupe, una dintre ele realizată tot cu Al-Ahli. În plus, el poate câştiga tot în acest sezon pentru că echipa s-a califcat şi-n finala Cupei Emiratelor (19 aprilie) şi-n ultimul act al Cupei Preşedintelui (18 mai), astfel că-n acest sezon poate aduce patru "piese" noi în vitrina clubului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net