Olăroiu este idolul copiilor din Emirate

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Peste tot pe unde a antrenat, Cosmin Olăroiu a ştiut să se facă îndrăgit. La fel se întâmplă şi acum, în Emiratele Arabe Unite, Oli fiind considerat un adevărat idol la gruparea Al-Ain, cu care se pregăteşte să câştige al doilea titlu de campioană consecutiv.

Printre meciurile şi antrenamentele cu seniorii, Olăroiu a făcut zilele trecute o vizită de lucru la centrul de copii şi juniori al clubului. Bineînţeles, „Kuzmin", aşa cum îi spun localnicii, a fost primit cu mult entuziasm de cei mici. Probabil că, pentru viitoarea generaţie de fotbalişti a lui Al-Ain, o poză cu Olăroiu sau o vorbă bună din partea tehnicianului român a valorat mai mult decât orice gol marcat. La rândul său, Olăroiu i-a salutat pe copii în limba arabă, după care a ţinut un scurt discurs.

„Aţi văzut cum am câştigat titlul anul trecut? Trebuie să fiţi mândri că sunteţi aici, la un asemenea club, şi să profitaţi de condiţiile excelente de pregătire. Pot să vă asigur că veţi avea porţile deschise pentru a juca la echipa mare atunci când va fi cazul", le-a transmis Olăroiu puştilor arabi.

simeon stalpnicul png

Neînvins de 21 de meciuri

La al doilea sezon pe banca lui Al-Ain, Olăroiu continuă să facă furori, ultimul eşec fiind consemnat în septembrie 2012 (de-atunci au trecut 21 de partide fără înfrângere).

În campionat, echipa românului e lider, cu 9 puncte avans. Al-Ain a rămas în cursa pentru câştigarea Cupei, fiind în sferturi. Pentru Olăroiu şi Rădoi, marea provocare a acestui an va fi însă Liga Campionilor Asiei, care va debuta luna aceasta.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net