Olăroiu, ignorat de cei cărora le-a donat mâncare 4 luni în pandemie

Ultima actualizare:

    Cosmin OlăroiuFOTO: EPA
Cosmin OlăroiuFOTO: EPA

Campion în China cu Jiangsu Suning, antrenorul Cosmin Olăroiu a simțit pe propria piele ce înseamnă nerecunoștința semenilor.

Considerat unul dintre cei mai bogați oameni din fotbalul românesc, după o carieră de antrenor în țările arabe și în China, Olăroiu a simțit nevoia să facă ceva pentru a da o mână de ajutor în pandemie. El a ajuns astfel să doneze, începând din martie, timp de patru luni mâncare pentru 100 de medici de la spitalul ”Victor Babeș”, lucru anunțat la vremea respectivă de managerul unității, Emilian Imbri, care a mai spus atunci că tehnicianul l-a asigurat că îl va ajuta cu orice altceva i se va cere. După cum a povestit la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”, de pe gsp.ro, la finalul acestui an o rudă i s-a îmbolnăvit de coronavirus. Firesc, pentru că avea deja contactele de la ”Victor Babeș”, a sunat pentru a cere un sfat, pentru a vedea care sunt pașii de urmat. Ei bine, nimeni nu i-a mai răspuns!

”În momentul respectiv, când doctorii erau în carantină și trebuia să stea la spital închiși, am discutat și aveau nevoie de această susținere. Eu m-am angajat să fac lucrul acesta pe toată durata aceea, până în iunie, iulie. Au fost câteva luni din martie... Restaurantul a fost închis pentru clienti și a funcționat doar pentru a livra mâncare doctorilor. Gratis, bineînțeles”, a declarat Cosmin Olăroiu în emisiunea online ”Prietenii lui Ovidiu”, după care și-a spus oful: ”Când a fost nevoie și am avut un caz de Covid în familia mea, nimeni n-a mai ținut cont că eu i-am ajutat. Nimeni! Nici măcar... Au avut alții grijă de cel bolnav. Cei pe care nu i-am ajutat. Iar cei pe care i-am ajutat nici măcar nu mi-au mai răspuns! Problema recunoștinței e atunci când o aștepți. Dacă nu aștepți recunoștință de la oameni, nu te poate afecta. N-ai cum să fii dezamăgit!”, a încheiat antrenorul care a scris istorie în China în toamnă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net