Cosmin Olăroiu a zdrobit, duminică seară, o echipă pregătită de un alt fost antrenor al roş-albaştrilor şi a rezolvat lupta pentru titlu cu patru etape înainte de final. Actuala stagiune poate deveni una istorică pentru Oli şi Al-Ahli Dubai.


Etapa cu numărul 22 a început perfect pentru Al-Ahli: principala contracandidată la titlu, Al-Shabab Dubai, a pierdut, acasă, 1-2, cu Al-Wahda. Astfel, cu un eventual succes, în deplasare, pe terenul celor de la Al-Jazira, Al-Ahli s-ar fi distanţat la 12 puncte faţă de locul 2, cu patru runde înainte de final. Iar elevii lui Oli şi-au îndeplinit misiunea în stil de mare echipă. Grafite şi compania au zdrobit Al-Jazira, trupa pregătită de Walter Zenga, scor 3-1. Tabela arăta 3-0 după 50 de minute, iar gazdele au marcat golul consolării în minutul 86.

Rezultatul a dus Al-Ahli la 12 puncte de Al-Shabab, ceea ce înseamnă că, până la final, dacă echipa lui Oli pierde tot, iar rivala din Dubai bate tot, atunci Al-Shabab nu poate decât egala Al-Ahli la puncte. Cum acest scenariu e, oricum, unul SF, Al-Ahli e deja campioană, în proporţie de 99,9%, şi va sărbători acest triumf, acasă, etapa viitoare, în partida cu Al-Wasl, programată pentru 10 aprilie.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: