Olăroiu, pe locul 8 în topul salariilor

Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu va  începe treaba la  Al-Ahli la 14 iulie
Cosmin Olăroiu va începe treaba la Al-Ahli la 14 iulie

Cosmin Olăroiu este văzut ca un zeu la Al-Ahli, formaţie la care va câştiga nu mai puţin de cinci milioane de euro pe sezon. Pe lângă contractul extrem de bănos, arabii i-au pus la dispoziţie fostului tehnician de la Al-Ain şi o superbă vilă, evaluată la 3 milioane de euro, în celebra Insulă Palm din Dubai!

Şeicii de la Al-Ahli spun că au dat lovitura aducându-l pe Olăroiu la echipă. Românul s-a lăsat destul de greu de convins şi, a fost chiar la un pas să semneze prelungirea contractului cu fosta sa echipă, Al-Ain, însă a fost întors din drum de insistenţa celor de la Al-Ahli.

Plecarea lui Olăroiu de la Al-Ain la Al-Ahli a inflamat spiritele în Emirate, în condiţiile în care există o rivalitate uriaşă între cele două grupări.

Ca o ironie a sorţii, românul va debuta la noua sa echipă chiar într-un meci cu Al-Ain, în Supercupa Emiratelor, care se va juca la 30 august. La Al Ahli, Olăroiu va antrena super-vedete precum Ricardo Quaresma, Hugo Viana, Luis Jimenez sau Grafite. Arabii deja i-au virat 2 milioane de euro lui Oli în cont şi îl aşteaptă în Dubai la antrenamente.

Problema pentru român este în perioada 14 iulie- 11 august este Ramadanul şi va trebui să-şi modifice puţin programul de pregătire. Cantonamentul propriu-zis de dinaintea sezonului îl va efectua în Austria, începând cu 11 august.

Sunt şanse ca Oli să-l poate lua la Al-Ahli şi pe Mirel Rădoi, deşi, iniţial, acest lucru era imposibil. La Al-Ahli sunt, în acest moment, cinci stranieri din afara Asiei: portughezii Hugo Viana şi Quaresma, camerunezul Emana (revine după ce a fost împrumutat), chilianul Luis Jimenez şi brazilianul Grafite.

Doi dintre aceştia trebuie să plece, întrucât fiecare club poate folosi doar trei stranieri din afara Asiei. Lusitanul Quaresma şi-a manifestat intenţia de a părăsi clubul arab, iar chilianul Luis Jimenez îşi va lua cetăţenia palestiniană, astfel încât se poate face loc pentru un străin, iar Rădoi ar fi primul pe lista lui Olăroiu.

Cannavaro a ajuns la Al-Ahli în 2010


    Cosmin Olăroiu va  începe treaba la  Al-Ahli la 14 iulie
Cosmin Olăroiu va începe treaba la Al-Ahli la 14 iulie

Pe lângă Cătălin Necula, Gabriel Caramarin (secunzi), Eugen Nae (antrenor cu portarii) şi Ferdinando Hippoliti (preparator fizic), din staff-ul lui Cosmin Olăroiu va face parte şi Fabio Cannavaro, căpitanul care a condus Italia spre titlu la Mondialul în 2006. Fostul stoper şi-a încheiat cariera de jucător la gruparea din Dubai în 2011, iar de atunci a rămas la dispoziţia clubului din postura de consultant.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net