Oli vrea să-i salveze şi pe arabi

Ultima actualizare:

Revenit în ţară după despărţirea de Al-Sadd Doha cu care a cucerit Cupa Qatarului în decembrie, Oli s-a odihnit patru luni. Apoi, a devenit „consilierul" Stelei pentru ultimele două săptămâni ale sezonului.

Tehnicianul de 41 de ani s-a ocupat în permanenţă de echipă, a condus toate antrenamentele, numai că, la ora meciurilor a stat în tribună, coordonând totul prin telefon.

Acum, Olăroiu are o nouă misiune: să salveze Al-Ain de la retrogradare! E vorba despre formaţia cu care are o înţelegere verbală, condiţionată de „supravieţuirea" clubului în prima ligă.

La începutul săptămânii, antrenorul român a plecat în Emirate. Cât timp a fost în ţară, el a urmărit la televizor toate partidele celor de la Al-Ain, analizând destul de bine trupa unde evoluează şi Vali Badea.

Ajuns în Abu-Dhabi, Oli va încerca să redreseze situaţia echipei care e la două puncte de retrogradare cu două etape înainte de final! Olăroiu îl va sfătui pe actualul tehnician al celor de la Al-Ain, brazilianul Gallo, înaintea partidelor cu Al-Jazira (azi) şi cu Al-Shabab (5 iunie).

A mai fost antrenată de doi români

Al-Ain, echipa cu care Olăroiu s-a înţeles pentru un contract din vară, e cea mai galonată formaţie din Emiratele Arabe Unite. În cazul în care Al-Ain va rămâne în prima ligă, Oli va deveni al treilea tehnician român din istoria clubului, după Ilie Balaci şi Anghel Iordănescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net