Olimpiu Moruțan ar putea stabili un nou record de transferuri

Ultima actualizare:

    Olimpiu Moruțan în acțiuneFOTO: Sportpictures.eu
Olimpiu Moruțan în acțiuneFOTO: Sportpictures.eu

La doar 21 de ani, Olimpiu Moruțan ar putea stabili un nou record de transferuri pentru Liga 1. Formația Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite, ar fi oferit 10,5 milioane de euro pentru jucătorul lui FCSB.

Problema este că, deși Gigi Becali a dat pe fostul mijlocaș de la FC Botoșani doar 700.000 de euro acum doi ani și jumătate, el refuză să accepte oferta arabă. Ca de obicei, omul de afaceri vrea mai mult, de data asa 15 milioane de euro, sumă pe care nimeni nu i-o va plăti acum pentru vreun jucător indiferent cât de talentat este. Internaționalul de tineret ar urma să aibă, conform celor de la as.ro, un salariu de circa două milioane de euro, de aproape 12 ori mai mult decât are acum, la FCSB.

Conform impresarului jucătorului, Florin Vulturar, Moruțan ar putea ajunge la o echipă din Europa sau din SUA, pentru că șeicul care e patron la Al Jazira deține și alte formații: ”Paradoxal, după discuţiile pe care le-am avut în ultimele zile, nu ar trebui să joace neapărat în Emirate. L-ar cumpăra o echipă din Emirate pentru altă echipă... acum nu ştiu chiar toate datele lor, dar din sursele mele din zona respectivă, aşa se pare”, a declarat Vulturar la Telekom Sport.

Dacă acest transfer se va perfecta, Moruțan va deveni recordmenul transferurilor din Liga 1. Recordul este deținut de Nicușor Stanciu, care a plecat de la FCSB la Anderlecht pentru 9,7 milioane de euro în august 2016.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net