Oltenii dispută un meci cât o finală cu FCSB

Ultima actualizare:

    Cicâldău este cel mai valoros om al Craiovei FOTO: Sportpictures.eu
Cicâldău este cel mai valoros om al Craiovei FOTO: Sportpictures.eu

Aflată în pole-position în lupta pentru cucerirea titlului de campioană, Universitatea Craiova se află în fața primului mare examen de pe teren propriu din ultimele patru etape: meciul cu FCSB.

Dacă ar fi să ne luăm după forma de moment, oltenii sunt favoriți în meciul de duminică (ora 21.00). De la reluarea campionatului au avut un parcurs perfect, cu patru victorii din tot atâtea meciuri disputate, spre deosebire de bucureșteni, care au fost ”echipa păcii” în această perioadă, neobținând nici un succes. Dacă studiem însă cotele de piață ale celor două echipe, vedem că FCSB este mai bine cotată. Conform site-ului transfermarkt, valoarea de piață a bucureștenilor este de 29,35 milioane de euro, dar această sumă este de fapt mai mică, deoarece Gnohere și Bălgrădean nu mai fac parte din lot, pierzându-se astfel 2,3 milioane de euro din total. Chiar și așa, cu 27,05 milioande euro, FCSB stă ceva mai bine la capitolul cotă de piață față de olteni, care au adunat un total de 22,13 milioane de euro.

Cel mai bine cotați jucători pe care îi vom vedea pe teren duminică sunt olteanul Cicâldău, cotat la patru milioane de euro, respectiv Florinel Coman, cu o valoare de 5,4 milioane de euro. Bucureștenii mai au însă un jucător mai bine cotat decât cel mai valoros oltean, Dennis Man. Acesta are o cotă de piață de 5 milioane de euro și e pe cale să rateze un transfer în Anglia, la Norwich. De vină pentru asta este patronul Gigi Becali, care vrea neapărat 15 milioane de euro pe fotbalist, deși englezii nu îi oferă decât jumătate. Problema este că prin ratarea transferului, fotbalistul a ratat și un salariu de două milioane de euro, de zece ori mai mare decât încasează acum, iar dezamăgirea ratării transferului s-ar putea să lase urme asupra evoluției sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net