Omrani a înscris, dar CFR a pierdut în Elveția. Clujenii vor înfrunta pe Steaua Roșie Belgrad în Play-Off-ul Ligii Europa

Ultima actualizare:

    Omrani a înscris cu un șut plasat în minutul 4Foto: Guliver / GettyImages
Omrani a înscris cu un șut plasat în minutul 4Foto: Guliver / GettyImages

Încheiată la miezul nopții, la Berna, disputa dintre Young Boys și CFR Cluj, din turul 3 preliminar al ediției 2021/2022 a Ligii Campionilor s-a încheiat cu victoria clară (3-1) a gazdelor. Cum în tur a fost 1-1, elvețienii s-au calificat în Play-Off, acolo unde vor înfrunta pe Ferencvaros Budapesta (2-0 și 0-1 cu Slavia Praga). CFR Cluj își va disputa calificarea în grupele Ligii Europa în compania formației Steaua Roșie Belgrad, eliminată surprinzător din Liga Campionilor de Șerif Tiraspol, campioana Republicii Moldova (1-1 și 0-1).

Campioana României a deschis scorul în minutul 4, când Deac a recuperat un balon în jumătatea gazdelor, de la Aebischer, apoi i-a pasat lui Omrani, care a marcat cu un şut de la 15 metri, din poziţie centrală. Elvețienii au reacționat și au întors rezultatul în câteva minute. Mai întâi, Ngamaleu a centrat de pe partea dreaptă şi Siebatcheu, nemarcat, a înscris cu capul din plonjon, de la şase metri (min. 23). Apoi, după nici 120 de secunde, Ngamaleu a încris cu un şut puternic, cu piciorul stâng, de la aproximativ 18 metri (min. 25). Rezultatul final a fost stabilit de Siebatcheu, care, din cădere, a împins mingea în poartă, din interiorul careului mic, după o centrare a lui Elia, de pe partea dreaptă (min. 42).  În a doua parte a meciului, în minutul 63, Păun a fost eliminat după două cartonaşe galbene, primul fiind arătat pentru că a bruscat un adversar după fluierul arbitrului, iar al doilea pentru că a şutat într-un balon după fluierul centralului. 

Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1

Au marcat: Siebatcheu (min. 23, 42), Ngamaleu (min. 25), respectiv Omrani (min. 4)Young Boys: Faivre - Hefti (Maceiras, 82), Camara, Zesiger, Garcia - Fassnacht, Martins (Sierro, 87), Aebischer (Rieder, 67), Ngamaleu - Elia (Mambimbi, 82), Siebatcheu (Kanga, 88). Antrenor: David WagnerCFR Cluj: Arlauskis - Susici, Manea, Cestor, Bouhenna, Camora - Deac, Fofana (Rodriguez, 46), Sigurjonsson (Alibec, 46), Păun - Omrani (Costache, 77). Antrenor: Marius ŞumudicăArbitru: Cuneyt Cakîr (Turcia)

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net